folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Klasör Şifreleme Programı | İstek

Klasör Şifreleme Programı | İstek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    Bilgisayardaki klasörler yada sürücler yada  dosyaları şifreleyecek bir tool arıyorum kullananlar warsa  performansları ile birlikte yazarsa sevinirim, barbar ve lockFolder ı buldum  sizlerinde önerileri varmı ?

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek
    Folder lock diye bir program kullanmıştım fena değildi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    dosya bekçisi..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dargut
    dargut's avatar
    Erkek
    folder security gayet güzeldir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek

folderlock forumda verildi dostum ama yine de ben de link vereyim sana.

http://rapidshare.com/files/182733733/klasoer_kilidi.rar.html

barbar klasor kilidi

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Folder guard pro'yu tavsiye etmekle birlikte şu tecrübelerimi de paylaşmak isterim ;
    Çok önemli verilerin warsa bu tarz programlar kullanma bazı çakışmalar yüzünden regeditteki,programlar sapıtabiliyor ve beım gibi dosyalarını unutmak zorunda kalabiliyorsun.Folder lock ve barbar'da karsılastım bu problemle Folder Guard'ta karsılasmadım ama yinede artık güvenemiyorum yaşadığım olaylardan sonra.

Cmd'den bi komutla dosya gizleniyordu regeditte carta curtta hiç şekilde gözukmuyordu konusu wardı sitede ama bulamadım onu tavsiye ederdim oysa sadece dosyaya koydugun ismi hatırlaman gerekiyordu.Onun dısında ille program kullanıcam dersen şimdiye kadar sorun yaşamadıgım ve şifreli dosyayı açmak istediğimde sadece bir parola soran kutucuk karsıma cıkarması bakımından (tam istediğim şey budur bir şifreleme programından) Folder Guard Pro derim bu tarz programların bunu nasıl yaptığını merak edenler warsa aşağıdaki linkten program kullanmadan dosyalarınızı şifreleyebilirsiniz,
    http://www.webhatti.com/internet-teknolojileri/128767-programsiz-klasor-sifreleme.html

edit: komutu hatırladım ;
    start-run -> attrib +h +s d:\deneme d'deki deneme adlı klasörü gizler.tekrar görünür yapmak için ise artıları (+) eksi yapmamız yeterli

Troubles'll come & they'll pass
Toplam Hit: 1452 Toplam Mesaj: 6