Klasör Şifreleme Programı?
-
ben şöyle istiyorum;
sağ tıkla şifrelesin ve açsın ya da çift tıklayınca açsın işte =)
yani beni programı açıp ordan klasör şifrelemekle uğraştırmasın.
bir de çok önemli bir konu mesela klasörü şifreleyip başka bilgisayara gideyim aynı programı orda kurup şifreli dosyayı açayım.
winzip şifreleme demeyin lütfen çünkü mesela resimlere bakmak için aç kapa aç kapa ondan çok zor.
arıyorum uzun zamandır ama bu özelliklerde bulamadım. gugıl amca bile yardımcı olamadı :-(
-
windows un içinde böyle bir program yok haci.dolayısıyla gittiğin yerde program kurulu değilse kuracaksın :) yada her pc de mevcut olan ama sana zahmetli gelen winzip yada winrar ı kullanacaksın.
-
NiGhT_SouL bunu yazdı:
-----------------------------
windows un içinde böyle bir program yok haci.dolayısıyla gittiğin yerde program kurulu değilse kuracaksın :) yada her pc de mevcut olan ama sana zahmetli gelen winzip yada winrar ı kullanacaksın.
-----------------------------kurcam zaten problem o değil, bazı programlar sadece kendi bilgisayarında açıyo başka bilgisayara taşıyamıyosun şifreli halde onu diyorum.
-
"Folder Lock" diye program vardı, senin aradigin tarz olmasi lazim...
Ama emin degilim isini gorur mu,sadece aklıma geldi soyluyorum...
-
kaka folder protector
bu super bişey bunu buldum biraz önce,
ihtiyaçlarımı karşılar. serial olsa iyi olurdu ama olmasa da yüksek şifreleme değil normal şifreleme yapıyo bir de al beni al beni diye uyarı penceresi verip duruyo.
Kurulumsuz, çok kolay şifreleme ve çözme, vay be reklam yaptım =)
seriali olan varsa sevinirim 5.35 son sürümü elimde şu an.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------kaka folder protector
bu super bişey bunu buldum biraz önce,
ihtiyaçlarımı karşılar. serial olsa iyi olurdu ama olmasa da yüksek şifreleme değil normal şifreleme yapıyo bir de al beni al beni diye uyarı penceresi verip duruyo.
Kurulumsuz, çok kolay şifreleme ve çözme, vay be reklam yaptım =)
seriali olan varsa sevinirim 5.35 son sürümü elimde şu an.
-----------------------------valla süper bişey ama şifre unutursak napıcaz ? :|
-
Folder Lock bu proğramı kullanıyorum ve çok güzel.
-
minerval; sen dosya şifreliyosun bi şifreleme programı düşün ki şifreyi unutunca kırabiliyosun açabiliyosun, nerde kaldı şifreleme? bazı programlarla şifreliyosun mesela sonra güvenli kipte çaıyosun aha şifresiz!!! olur mu olmaz! sen gizli dosyalarını koruyosun şifreni unutmucaksın. unutcaksan şifrelemiceksin.
ayrıca kakasoft eğer programı satın alırsan normal derecesiyle şifrelenmiş dosyaların şifresini kırıyo destek olarak =) ama yüksek seçeneğiyle şifrelenmişleri kıramıyoruz diyolar.
ahmike ; benim aradığım özelliklerde değil. şifrelemek için ana programı açmak lazım ordan klasör listedsinden aramak bulmak lazım, lazım da lazım. he çok iyi şifreler ona lafım yok.
-
sakın folder prodektör müdür ne boktur indirmeyin.
anlamadım mantıgını klasöre şifre konmuyor sadece bir klasör indirip ona şifre koyuyosunuz ve kalsörlerinizi bu şifreye atıyosunuz..
Ama şifreli programı kurar kurmak bilgisayarımda bi yerel disk diye bişi oluyor ve o ne siliniyor nedne onma şifre konuyor yani şifreli klasör bilgisayarmdan kabak gibi görünüyor ŞİFRESİZ halde..
Benim özel klasör vardı ççok yere kopaylandı ordan sil burdan sil derken komple gitti sistemi geri aldım gelmedi klasör
kısacası o programı yapana kafam girsin.. aman diyim indirmeyin silinmiyoda.
-
http://www.dosya.tc/barbarklasorkilidi.rar.html
sağ tıkla şifrele de şifrele
sonra klasörü probrama at açılır basit şifrele + birde ilk girdiğin kullanıcı adını şifryi unutma