Klasör Silme(Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bisson
    bisson's avatar
    Erkek
    selam arkadaşlar  ya geçec bi pc ye kendi HDD mi takıp oyun kopyaladadım sonra benim pc yetakıp açarken denetleme yaptı sonra bişi oldu klasörleri açamıyorum veya silemiyorum güvenlimoddan ve teraasize le bile denedim olmadı hiç yerden 5 gb yer tutuyor diski biçimlendiremem 80 gb lik arşivvar  nasıl sile bilirim bi el atsanızbuda%20örneği

I know me you know you.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

hoca bu güvenlik ayarıyla ilgili birşey olması gerek.. önce açılmayan o klasöre sağ tıkla özelliklere gir, üstte bak güvenlik isminde bir sekme var mı? Eğer yoksa üstteki menüdeen araçlar==>klasör seçeneklerine gir. Görünümü seç ve basit dosya paylaşımını kullan yazan kısmındaki işareti kaldır ve tamam de.Ondan sonra güvenlik sekmesi çıkacaktır. Çıkmadıysa pencerelerin hepsini kapat tekrar dene..Sana buralarda uyarı falan verirse tamama tıklarsın

Klasöre sağ tıklayarak güvenlik sekmesiine gel, sağ alttaki gelişmiş butonuna tıkla. Çıkan pencereden sahibi sekmesine tıkla.çıkan listede name kısmında bilgisayaradı\Administrator gibi bi isim olacak.Onu seç ve altta bulunan iki tane işaretleme kutusundan üsttekini işaretle sadece ve tamam diyerek hepsini kapat.Soru sorarsa tamam de yine.Ondan sonra sorun çözülür

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek
    Unlocker  

Sürüm : 1.8.7
    Boyut : 237 Kb
    Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)
    Dil : Türkçe
    İşletim Sistemi : Windows 2000/2003/XP/Vista
    Üretici Firma : Cedrick Collomb

»»» Programı inDir «««