Klasör Silme(Yardım)
-
selam arkadaşlar ya geçec bi pc ye kendi HDD mi takıp oyun kopyaladadım sonra benim pc yetakıp açarken denetleme yaptı sonra bişi oldu klasörleri açamıyorum veya silemiyorum güvenlimoddan ve teraasize le bile denedim olmadı hiç yerden 5 gb yer tutuyor diski biçimlendiremem 80 gb lik arşivvar nasıl sile bilirim bi el atsanız
-
hoca bu güvenlik ayarıyla ilgili birşey olması gerek.. önce açılmayan o klasöre sağ tıkla özelliklere gir, üstte bak güvenlik isminde bir sekme var mı? Eğer yoksa üstteki menüdeen araçlar==>klasör seçeneklerine gir. Görünümü seç ve basit dosya paylaşımını kullan yazan kısmındaki işareti kaldır ve tamam de.Ondan sonra güvenlik sekmesi çıkacaktır. Çıkmadıysa pencerelerin hepsini kapat tekrar dene..Sana buralarda uyarı falan verirse tamama tıklarsın
Klasöre sağ tıklayarak güvenlik sekmesiine gel, sağ alttaki gelişmiş butonuna tıkla. Çıkan pencereden sahibi sekmesine tıkla.çıkan listede name kısmında bilgisayaradı\Administrator gibi bi isim olacak.Onu seç ve altta bulunan iki tane işaretleme kutusundan üsttekini işaretle sadece ve tamam diyerek hepsini kapat.Soru sorarsa tamam de yine.Ondan sonra sorun çözülür
-
Unlocker
Sürüm : 1.8.7 Boyut : 237 Kb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows 2000/2003/XP/Vista Üretici Firma : Cedrick Collomb 
»»» Programı inDir ««« -
inşallah işe yarar
-
bisson bunu yazdı:
-----------------------------
inşallah işe yarar
-----------------------------hocam işin bitince olumlu olumsuz konuya bi cvp atarsan sevinirim