Klavye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek

klavye script diye bir prg var program yazarı Lee  nicinde biri bu adamı tanıyan varmı neden sorduğuma gelince şahsı bir ara nette yakalamıştım ve biraz takip ettim hep ısrail sitelerinde ve chat odalarında dolaşıyor ve takıldığı odalar özel üylikle girilen ve bilinmeyen siteler  ben biraz uğraşıp arkasından dalmıuşdım zaten İbranice yazılar vardı hiç birşey anlayamadan atıldım ve net bağlantımda kopmuştu garip bi şekilde neyse bende merak uyandıran unsur şu bir işin içinde yahudi varsa kesin bir bokluk vardır yani adamı tanımam ama acaba diyorum yeni bir misyonun askerimi vey a ne bileyim bu scripler bir ara çok modaydı bir şeylere hizmet için yazılmış olabilirmi gibi sorular oluştu kafamda  neyse arkadaşlar uzun lafın kısası bu adamı tanıyan veya benle aynı şüpeleri paylaşan varmı merak ediyorum

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    yoktur öyle bişey.o scriptleri yazan elemanlar kendi nickleri ile Servera girince otomatik mesaj yollamaları için ayar yapıyorlar.sonuçta o adam her serverda takılmıyordur.mesela bende kalkıp zurna net e olmadı arkadas.com'a lee nickiyle gireyim.sana yine uyarı gelir.zaten tipinide hatırlıyorum ziya bir tipi vardı.yahudiliğin lobinin l sinden çakmaz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek

Triumph bunu yazdı:

yoktur öyle bişey.o scriptleri yazan elemanlar kendi nickleri ile Servera girince otomatik mesaj yollamaları için ayar yapıyorlar.sonuçta o adam her serverda takılmıyordur.mesela bende kalkıp zurna net e olmadı arkadas.com'a lee nickiyle gireyim.sana yine uyarı gelir.zaten tipinide hatırlıyorum ziya bir tipi vardı.yahudiliğin lobinin l sinden çakmaz.

Dostum bu yahudi lavukları hep ziya tipli adamlar zaten  ama sen öyle diyosan öyle olsun lakin benim demek istediğim o değil bende biliyorum bu programı yazanlar girerse programı kullananlara msj geliyor ama adamı ne zaman takip etsem ki bu 3 defa oldu hep yahudilerin arasında idi

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    by_Lee yıllardır klavye scripti geliştirir...ülkemizde birçok irc server kullananlar klavye script kullanır...adam istediği sitelere girer istediği inançta olabilir....,eğer şüphen varsa script kodlarını incele ben irc server  modeyken klavye scripti incelemiştim bişe bulamadım...öle adam hakkında kesin yargılara varmayın hemen.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    computerwolf
     ahbab yanlış anlama adam hakkında yargıya felan vardığım yok zaten ben yargı makamıda değilim sadece merak zira adamın ulaştığı ve ulaşa bileceği bayağı bir kitle var

Toplam Hit: 891 Toplam Mesaj: 5