Klavye Mause Tarih Oldu Artık Düşünce İle Oyun Oynanacak
-
Dün Akşam zap arası Tv8 de rasladım yanlış deilsem japonlar yapmıştı bildiğimiz mikrofonlu kulaklıklar varya aynı ona benzer ama mikrofon kısmı alnın ortasında yapışık sekilde adamlar oyunu düşünerek kontrol ediolardı klavya mause yok ama oyuna iyi konsantre olmak lazım eğer dikkat dağılırsa kontrol zorlaşıo oynayanları gösterdi adamlar pür dikkat oyuna bakıolardı ve o şekil adamlar ilerlior hopluor zıplıordu :)
zap arası rasladığım için haberi başından izleyemedim adamlar yaptığı teknolojiye bi isim vermişlerdi tam netten araştırcaktım misafir felan geldi arada kaynadı şimdi aklıma gelmio adamlar ilerletip normal pc kontrolu için geliştirceklerini ve eğitim için geliştirip derste kim dinlio derse konsatre olmuş kim olmamış bilmek için yapcaklarını sölüodu şimdi bakayım ismini bulabilsem fiyatına bakcam eğer Tr gelirse ve fazla pahalı olmasa mutlak alırım
-
:) saçmalıkdan ibaret ... artık japonlarda aptallaşmaya başladı klavye mause tarihe karışmaz hoca bu arada :)
-
ama kötü gözükmüyor gözüme daha zevkli olabilir artık oyun oynamak :)
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
:) saçmalıkdan ibaret ... artık japonlarda aptallaşmaya başladı klavye mause tarihe karışmaz hoca bu arada :)
-----------------------------hocam nie saçma olsun ki düşünsene artık gta oynarken tek tek siah seçmeye çalışmak zıplamak için bilmem neye basmak çömmek iççin neye basmak yok çok güzel rahat rahat oynayacan artı bide bunu ilerletip sözcüklere dökseler yemede yanında yat
-
cs oynanmaz bununla cs oynanmazsa işede yaramaz demektir :D
-
peqi Beyinsizler Ne yapıcak :))
-
Juba bunu yazdı:
cs oynanmaz bununla cs oynanmazsa işede yaramaz demektir :D
-----------------------------hacı şöle olabilir konsantre hat safaya ulaştığında direk adama kafa atarsın 4-3 ile teke alırsın o zaman :D
CaveS zzten beyinsizler klavye kullanıp ne yapcak ne klavye yarar onlara nede bu alet :D
-
caves bunu yazdı:
peqi Beyinsizler Ne yapıcak :))
-----------------------------:))))
-
hortlattım
projeye bak ya :D 2008de çıkmış gören var mı ?