folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Klavye Nin Tuşlarının Yerlerini Değiştirmek Mümkün Mü

Klavye Nin Tuşlarının Yerlerini Değiştirmek Mümkün Mü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

S.a beyler klavyede örneğin "b" harfine bastıgında "y" cıksın tuslarının yerlerini istediğim gibi değiştirebılıyım bu mümkün mü ?

Ama bunu heryerde kullanmam lazım oyunda , internette , notebook ta varmı böyle bişey

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek
    Evet tuslari sok tekrar farkli yerlestir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

logitech in son ürün klavyeleri ile mümkün

her tuşun üstünde küçük ekran gibi birşey var mesela klavyeni Q dan F e çevirdin otomatikman üstündeki arf dizilimleri F oluyor :)=

istediğin yere istediğin tuşu atayabiliyorsun

en son baktığımda 360  liraydı :)

not: trde satışı yok alacak yok çünkü :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

mesela örnek verıorum hocam ben  " b,a,t,ı" harflerını yanyana kullanmak ıstıyorum tusları cıkartım yanyana taksam bu olmaz :S

not : Bu kadar olur  :S örnek verirken  harflerı salladım sırayla kelıme olustu :S :D

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Toplam Hit: 1014 Toplam Mesaj: 4