Klavye Sorunu.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

hp-compaq laptopum war..bilgisayar acildiktan 1 saat kadar g-h-i ve backspace tuslari calismiyor :| nedeni ne olabilir? su,cay,cola,fanta,sicak soguk hic bi icecekin

dokulmedigine eminim..ne olabilir?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    sogğktandır sobanın üstüne veya ısıtıcının üstüne koy çalışır :) ( Sakın evde denemeyin ) :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    En son bi toshibada vardı bu sorun, anakart problemliydi 600$ çektiler fiyata :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    :| yapma ya :S eger ööleyse durum vahhiim walla baksana :D sakat tuslara tek tiiikliiiiom 3-4 karakter yaziiiior :| eskiii dell in de anakart yanmiistii :S
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------
    sogğktandır sobanın üstüne veya ısıtıcının üstüne koy çalışır :) ( Sakın evde denemeyin ) :)
    iki dakka mikrodalgaya koyuversin çözülür hemen

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    2 gündür lost izliyorum..bilgisayar ısınsın diye dwd den izliyorum..sorun yeni yeni düzelmeye basladi (:
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

antivir-US bunu yazdı:
    DJ_Alper bunu yazdı:
    iki dakka mikrodalgaya koyuversin çözülür hemen

olmaz o zaman patlar ama güvenlikli bir bölgede yapabilir. ufak çapta bomba etkisi yaratır.. ilk önce monitör onunla tepkimeye giren batarya patlar. karanlıkta yaparsan iyi bir görsel show olabilme ihtimali yüksek:) 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hokkabaz
    hokkabaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    aleti aç biras sıcak hava tut ama sabit bi yere tutma gezdirerek tut asus notebook ekran gidiodu hava tuttum düseldi :D

Sabrımla yazı tura oynama.. Damarıma basanın.. Kan dolaşımını durdururum !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

Sorun devam ediyor :( esc ile i tusu hic calismiyor..ctrl + v yaparak i yaziyorum :| g,h sert basinca yaziyor :S

Toplam Hit: 1114 Toplam Mesaj: 9