Klavye Sorunu Acil Yardımm...
-
arkadaslar... laptop klavyesinde normal yazılmıyo..
şöyle diyim.. aaaaaaaaaaaaaaaaaa : æææææææææææææ olarak..bu sadece bi örnek diğer harflerdede değişik karakterler cıkıyo nasıl halledicez bunu yaa ..
-
arkadasım büyük ihtimalle "alt gr" tusu basılı kalmıştır yani takılmış veya üzerine bişey dökülmüştür.bi temizlemeye calıs.
-
hoca sadece o olsa tmm dicem...ama dier harflerdede sorun cıkıyo enter çalışmıyo :/
-
hocalar bi klavyede ALT GR yoksa @ ' i nasıl yazarsınız..kombinasyonu nedir vardı bişey unuttum :S
-
BiGGest bunu yazdı:
-----------------------------
hocalar bi klavyede ALT GR yoksa @ ' i nasıl yazarsınız..kombinasyonu nedir vardı bişey unuttum :S
-----------------------------ctrl+alt+q
-
Hocam dil ayarlarına bak oradan kaynaklanıyor olabilir.
Olmadı bir reset at.
Oda olmadı sorun senin tuslardan mı kaynaklanıyor onuda anlamak için bir usb klavye bul tak onunla dene. Eğer sorun varsa yine dil ayarlarındandır.
-
num look ve bilimum ona benzer tuslar acık kalmıstır ekran klavyesini acarak cozume ulasman daha kolay olur ben ole cozduydum:D
-
alt+shift tuşuna basılı tut bi kaç kez büyük ihtimal ondandır
-
hocalar saolun..hallettim..sorun alt gr tusundaymıs bozulmus..onu cıkartınca pc normale döndü saolun yine de..
-
zaten hocam altgr ye basınca enter basmaz , ve altgryle kombineli çalışmayan tuslarda basmaz köfteyi cakmısın sorun yok dewwam :)
Toplam Hit: 1155 Toplam Mesaj: 10