Klavye Tuşlarına Otamatik Basma???
-
Byler biraz yeniyim sitede yaptığım hatalar için özür dilerim ilk önce hepninz iii adamlarsınızz.be klavyeden istediğim tuşun belli aralıkla otamatik basılmasını istiyorum.nası olacak bu ama bellii saniye olcak arada.hepininize iyi günler::bb
-
abi senin istedigin icin ozel loop programlari war... acaba bu istegin bir oyun weya bir program icinm ben bitane bulmustum internette bi dk sana ulastirmya calisim
* ama oyunmu weya ne icin oldugunu solersen daha faydali olur -
Evet benim de öyle bir programa ihtiyacım var. Bir oyunda vardı (UO) ama sadece o oyun için geçerli oluyor. bileniniz varsa çok iyi olur
-
sizi gidi ghınaytcılar sizi:D
war ööle bişi abinin birinden duymuştum
gece pc yi açık bırak cafede
kasacam char ı fln diye ama
cafeden ayrılınca yalan oldu -
sende galiba knight online ye takılıyosun bak sana ne dicem koxp u indir bedava koxp var sitesini söylersem reklam olur upload edersem charın çalınırsa felan bana gelirsin onun için upload etmiyorum.
koxp u indir hem auto pot basıyo hem auto wolf basıyo hem auto 60hp hemde ne kadar uzaktan 3 lü atarsan at veya 5 li hepsi birden adama isabet ediyor kutuları otomatik açmasıda cabası.
veya sana şöle sölim bi taktik daha var msn açık olucak msn ana penceresi knight online ye girdikten sonra char ile 1 canavara z1 yap veya z2 fln yapar yapmaz alt + tab ile msn penceresine geç ve oyun kitlenecektir otomatik kendisi bsacaktır eğer olduysa msn penceresi açık kalsın oyuna felan geri dönme zaten arkadan görürsün oyunu
Toplam Hit: 1203 Toplam Mesaj: 5