Klavyedeki Çıkışlar
-
arkadaşlar a4tech g800mu yada x7 olarak bilinen klavyem var.bunun üzerinde microfon,kulaklık ve usb çıkışları var.fakat ben bunu kullanamıyorum.ne yapabilirim,içinden herhangi bir cd falan çıkmadı tanıtmak için.. http://www.multimedya.com/mmedyaprdimg/x7-G800MU.jpg
-
Üstad büyük ihtimal kenendi tanıyordur. Kullanamak istemiyrsan sistemden disable edersin kullanmamış olursun.
Klawyede kıyakmış ama
-
hayır bunları kullanmak istiyorum ben,ama bilgisayar tanımıyor. 1 usb çıkışı ve 2 adet de sesle ilgili giriş var,ben kulaklık taktığımda ses alamıyorum :)
-
doğru üründne bahsediyorsak o üründeki çıkışlar bir nevi uzatma işlemi görüyor klavyenin çıkışındaki usb kablo ps2 ses ve microfon kablosunu bilgisayarına bağlarsan klavye üzerindeki girişileri kullanabilirsin.
-
hocam doğru mu anladım ? klavye'deki usb'girişi ile bilgisayardaki usb girişini 2 taraflı usb kablosuyla birleştirdim şu an ?
-
evt bir nevi uzatma kablosu o
-
nasıl ses alabilirim peki
-
yukarı yapalım bi esas ses çıkışı arkada kalıyor ses alamıyorum bilgisayardan tek umudum klavye.
-
batuhan14 bunu yazdı:
-----------------------------
yukarı yapalım bi esas ses çıkışı arkada kalıyor ses alamıyorum bilgisayardan tek umudum klavye.
-----------------------------ondan ses alamazsın. sadece hoperlerin ucunu klavyendeki ses jaglarına takarsan. usb li olması şartı ile. hopörlerden veya kulaklıktan ses alabilirsin.Bir nevi uzatma kablosu o. klaavyeden ses gelecek diye sanma yani. ama kıyak klavye. güle güle kullan.
-
yok hocam klavyeden ses beklemiyorum, kulaklığı klavyeye taktım,klavye usb olarak takılı,ve hatta klavyedeki usb girişi ile bilgisayardakini usb uzatma kablosuyla da bağladım,ama hala ses yok :S