Klavyem Karıştı
-
dizüstü klavyenin bazı tuşları yanlış çaçışıyor mesela k ye bastığın zaman 2 çıkıyor ama fn tuşuna basılı tutarak yazdığımda düzgün yazıyor bide pc ısınınca hepsi gidiyor fnde işe yaramıyor kapatıp açınca düzeliyor
-
num lock tuşu açık mı ?
-
fn+numlock yap düzelir
-
hocalar pc ısınınca komple gidior diorum yav :) bunumu anladınız yani
-
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------hocalar pc ısınınca komple gidior diorum yav :) bunumu anladınız yani
-----------------------------hocam sakin ol ve bu hakkında tecrübe edinmiş bir müridin gelmesini bekle benim leptopla ilgili ne sorunlarımı çözdülerrrr emin ol bunuda hallederler senin için araştırmaya başlıcam bakalım sorun nasıl çölüyormuş
-
Hocam bendede samsungun modellilerinden var a,silme tuşu bir de esc calısmıyor durduk yere oldu bunlar.En başta hiçbiri calısmıyordu yolladım samsung bayisine diyor bunlar yeni avrupada var burada bulamazsın neyse 1-2 hafta acmadan bekledim tüm tuşlar düzelmiş bir tek dediğim tuşlar calısmıyor bu acaba donanımsalmı veya yazılımsalmı bir cozumu yok mu ?
-
buldum hocalar buldum başka forumlarda da konu açmışlar ve adamlar sorunu sistem geri yükleme ile çözmüş denerseniz ve işe yararsa söyleyin
Edit : Alt+Shift bunuda deneyin
-
sakinim be hocam hepiniz saolun çok çok verrim servise
-
alt shift yaparsan klavye tr ise ing olur.. ama normal tuşlara basınca 46487 gibi rakammıdır sayımıdır neyse bunlar çıkıyor ise numlock açılmış demektir. pc nin ısınma sebebine gelince fan'ın hayatı kaymış hava nereden giriyorsa oradan pc çalışırken hayvan gibi üfle.. çıkış yerinden çıkan toz seni hayattan kopartabilir dikkatli ol.