folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Klima Kullanımı Hakkında

Klima Kullanımı Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Geçen sene aldığımız klimayi 1 ay kullandık gayet iyiydi bir ay sonrasında 6  7 ay kullanılmadı  şimdi açtığımızda ise yeterince sogutmadığını fark ettik servisi çağırdık gazi bitmiş dedi 80 tl fatura kesti 

Klima kullanılmadığı zaman gazi uçarmı ? 

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Kacak var klimada ondan bitmis onumuzdeki senede ayni prob bas gosterebilir

delimiyim ben?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

aynen kaçar vardır servisi yine çağır bence

ayrıca amk şeyinin garantisi yokmu niye para ödedinki geçen sene almışsın

DJ_Alper tarafından 14/Tem/14 10:52 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    krey87
    krey87's avatar
    Erkek

Muhtemelen kaçak vardır.Daha önce şirkette kullandığımız vestel markalı  klimada aynı olay başımıza gelmişti servisi çağırdık kaçak tespit etti filtreleri temizledi sorun çözüldü 2 yıl garantili olduğu için garanti kapsamında yaptılar çünkü kaçak büyük oranda borular darbe görmediyse montaj ekibi hatasıdır.

Do you mind if I smoke?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

3sene önce klima aldım kaliteli bişey değil antalya gibi biryerde 45 derece sıcak malum cayır cayır çalışıyor ne gazı bitti ne bi arıza verdi. Takılırken adamların başında durdum bi kaç soru sordum ben makina muhendisiyim dedim montaj sırasında terazisini, gaz kaçagını bou kıvırmını vs iyi ayarlayın dedim. 

senkiside montaj hatası 1 yıl klima gaz salmaz bitmezde servise başvur o parayı geri iste...

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 621 Toplam Mesaj: 5