Klima Önerileriniz
-
arkadaşlar eve klima almayı düşünüyorum ama elektrik kullanım miktarı hakkında bir bilgim yok .. evinizde kullandığınız kilima ve faturanınıza yansıttığı aylık ücret nedir ? forumda başka konularda var ama elektrik fiyatları değişti diye biliyorum .. önerileride alabilirim ayrıca
edit : ben demirdöküm 18000 btu a2 410 gazlı klimayı düşünmüştüm onu kullanan var mı ? onun faturaya etkisi nedir ? gün boyu çalışacak klima
-
para sorun değilse daıkın ve ya toshıba 18000 btu ınverter alabilirsin fiyatı 3000 tl,O kadar yok dersen demirdöküm,arçelik,beko ve ya vestel herhangibirini tak geç
-
kabadayi09 bunu yazdı:
-----------------------------para sorun değilse daıkın ve ya toshıba 18000 btu ınverter alabilirsin fiyatı 3000 tl,O kadar yok dersen demirdöküm,arçelik,beko ve ya vestel herhangibirini tak geç
-----------------------------çok pahalı
-
hacim ne kadar 18000 btu olcak diye bişi yok ki belki 12000 btu luk olcak.. Keşif istemen şart..
-
ZaZu bunu yazdı:
-----------------------------hacim ne kadar 18000 btu olcak diye bişi yok ki belki 12000 btu luk olcak.. Keşif istemen şart..
-----------------------------
Bende 24k bosch war , memnun deqilim hocam ! Çok yakioO az kaçioO! -
mıtsubıshı 12'lik al bence. hem az yakar hemde deli gibi soğutur :)
-
mıtsubıshı ve arçelik kullanıyorum arçelikten uzak dur mıtsubıshı klima ise arçelik vantilatör bide arçelik çok yakıyor mıtsubıshı çok az yakıyor.
-
Sana önerebileceğim klima markaları, Mitsubishi, Daikin ve Toshibadır.
Daikin dünyanın en iyi klimalarına sahip bir markadır. Lakin pahalıdır :) 8000TL'ye klimasını gördüm.
12lik klimalardan alabilirsin enerji ve fiyat konusunda sıkıntın olmaz :)