Klip Çekimi,Kiralık Kamera
-
Selamlar müridler; şu bi yıldır felan trip-hop ve dubstep dinliyicisi olmuştuk arkadaşlarla daha önceden amatör beatmaker'lıkla uğraşıyoduk.neyseciğime arkadaşım trip-hop parça denemeleri yapıyodu sonunda ciddi bişey çıkarmış ortaya. Buna kadın vokal ekleyip klip çekmeyi düşünüyoruz ciddi olarak. elimizde sağlam veya idare eder bi kamera yok ancak kiralamak istiyoruz hatta istanbulda kamerayla ciddi kaliteli çekimler yapabilecek mürid varsa yardım ederse süper olur.Effect olarak slowmotion felan kullanıcaz başka pek bişey gerekçeğini sanmıyorum.istanbulda kamera kiralayan yer bilen yada çekimlerde kamerasıyla yardım edebilcek mürid varsa iletişime geçsin :)
buda şarkı http://hotfile.com/dl/119576876/65b0fdb/Educated_Foolz_-_Ksk_Su.mp3.html
-
gunlugu 100 liraya CANON 5D kiralarim ;)
-
kiralık foto makinası işinemi girsekki talep baya varmış...
-
Klip çekimini yapabilirim. klip yönetmenligi güzel olur :D
-
klibini çekebilirim. referans istiyosan p.m.
-
O klip çeken çeken müridlerde var aramızda bizim arkadaşlar çekicek onlardada aynı durum kamera yok sıgarası yemegi bize ait olsun hayrına biri varsa görüşelim haberleşelimde çekiversin :)
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------
Selamlar müridler; şu bi yıldır felan trip-hop ve dubstep dinliyicisi olmuştuk arkadaşlarla daha önceden amatör beatmaker'lıkla uğraşıyoduk.neyseciğime arkadaşım trip-hop parça denemeleri yapıyodu sonunda ciddi bişey çıkarmış ortaya. Buna kadın vokal ekleyip klip çekmeyi düşünüyoruz ciddi olarak. elimizde sağlam veya idare eder bi kamera yok ancak kiralamak istiyoruz hatta istanbulda kamerayla ciddi kaliteli çekimler yapabilecek mürid varsa yardım ederse süper olur.Effect olarak slowmotion felan kullanıcaz başka pek bişey gerekçeğini sanmıyorum.istanbulda kamera kiralayan yer bilen yada çekimlerde kamerasıyla yardım edebilcek mürid varsa iletişime geçsin :)
buda şarkı http://hotfile.com/dl/119576876/65b0fdb/Educated_Foolz_-_Ksk_Su.mp3.html
-----------------------------apocum neden haberımız yok :)
yaz sonuna dogru cekebılırız ajansın bır uzun kısa fılmı var :) kultur bakanlıgı ve saglık bakanlıgı ıle gorusmelerı var olumlu sonuclanıyor o işten sonra halledebılırız saglam bır cekım yaparız içerk olarak ne olduguna karar verırsenız klip senaryosunu hallederım referanslarımı konusuruz online olunca ücrete depek gerek yok masraflara hallederız