Klip Çekimi,Kiralık Kamera

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

Selamlar müridler; şu bi yıldır felan trip-hop ve dubstep dinliyicisi olmuştuk arkadaşlarla daha önceden amatör beatmaker'lıkla uğraşıyoduk.neyseciğime arkadaşım trip-hop parça denemeleri yapıyodu sonunda ciddi bişey çıkarmış ortaya. Buna kadın vokal ekleyip klip çekmeyi düşünüyoruz ciddi olarak. elimizde sağlam veya idare eder bi kamera yok ancak kiralamak istiyoruz hatta istanbulda kamerayla ciddi kaliteli çekimler yapabilecek mürid varsa yardım ederse süper olur.Effect olarak slowmotion felan kullanıcaz başka pek bişey gerekçeğini sanmıyorum.istanbulda kamera kiralayan yer bilen yada çekimlerde kamerasıyla yardım edebilcek mürid varsa iletişime geçsin :)

buda şarkı http://hotfile.com/dl/119576876/65b0fdb/Educated_Foolz_-_Ksk_Su.mp3.html

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coolmhmt
    coolmhmt's avatar
    Erkek

gunlugu 100 liraya CANON 5D kiralarim ;)

Sordid Affair
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

kiralık foto makinası işinemi girsekki talep baya varmış...

l enfer c est les autres Sartre ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Klip çekimini yapabilirim. klip yönetmenligi güzel olur :D

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ivy
    ivy's avatar
    Erkek

klibini çekebilirim. referans istiyosan p.m.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

O klip çeken çeken müridlerde var aramızda bizim arkadaşlar çekicek onlardada aynı durum kamera yok sıgarası yemegi bize ait olsun hayrına biri varsa görüşelim haberleşelimde çekiversin :)

Zamanı durduramazsın.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

DaSpOnGe bunu yazdı:
    -----------------------------

Selamlar müridler; şu bi yıldır felan trip-hop ve dubstep dinliyicisi olmuştuk arkadaşlarla daha önceden amatör beatmaker'lıkla uğraşıyoduk.neyseciğime arkadaşım trip-hop parça denemeleri yapıyodu sonunda ciddi bişey çıkarmış ortaya. Buna kadın vokal ekleyip klip çekmeyi düşünüyoruz ciddi olarak. elimizde sağlam veya idare eder bi kamera yok ancak kiralamak istiyoruz hatta istanbulda kamerayla ciddi kaliteli çekimler yapabilecek mürid varsa yardım ederse süper olur.Effect olarak slowmotion felan kullanıcaz başka pek bişey gerekçeğini sanmıyorum.istanbulda kamera kiralayan yer bilen yada çekimlerde kamerasıyla yardım edebilcek mürid varsa iletişime geçsin :)

buda şarkı http://hotfile.com/dl/119576876/65b0fdb/Educated_Foolz_-_Ksk_Su.mp3.html

-----------------------------

apocum neden haberımız yok :)

yaz sonuna dogru cekebılırız ajansın bır uzun kısa fılmı var :) kultur bakanlıgı ve saglık bakanlıgı ıle gorusmelerı var olumlu sonuclanıyor o işten sonra halledebılırız saglam bır cekım yaparız içerk olarak ne olduguna karar verırsenız klip senaryosunu hallederım referanslarımı konusuruz online olunca ücrete depek gerek yok masraflara hallederız

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 1866 Toplam Mesaj: 7