Klip Download Ediceğim Bi Site Varmı Acaba
-
yaw ben de klip arşivi var ama orada istediğim şarkıların yok
ımesh ve kazaa dan da arattım ama bulamadım inndirebilieceğim siteler varsa yardımcı olun
-
ares kazaa imesh vs..sadece popüler ve klasik klipleri bulur.underground rock,metal,pop,jazz,trance vs.. her çeşit envai klibi dc++'da bulabilir misin.tabii hub ararken filtre olarak aradığın klibin türünü yazman gerekir.metal,rock,rap, vs..cart curt işte..
-
yaw sen bana link falan versen hani....
-
-
Öle sitelerden filan download edemezsin sebep;
Bir klip ortalama 25 ile 50 mb arasında...
Hiç kimse öle kolay kolay bu kadar klibi downloada koymaz bi cıkarı olmadığı sürece. Anlatabildimmi?
yani yapacağın en iyi şey emule kaza imesh gene.. Dc++de sağlamdır bu bakımdan.
Genelde bu tip müziklerin isimlerini emulede imeshde arattığında direk isimleri çıkmaz. genellile böle kod adları vardır onların onu bulacaksın...
-
renegadealien bunu yazdı:
Öle sitelerden filan download edemezsin sebep;
Bir klip ortalama 25 ile 50 mb arasında...
Hiç kimse öle kolay kolay bu kadar klibi downloada koymaz bi cıkarı olmadığı sürece. Anlatabildimmi?
yani yapacağın en iyi şey emule kaza imesh gene.. Dc++de sağlamdır bu bakımdan.
Genelde bu tip müziklerin isimlerini emulede imeshde arattığında direk isimleri çıkmaz. genellile böle kod adları vardır onların onu bulacaksın...
Kardeş doğru söylüyosun ama,büyük firmalarda çalışanları hiç düşünmeden yazmışsın.Firewallardan sistem yöneticileri olarak biz kapatıyoruz imesh gibi download program portlarını.Bu durumlarda manuel olarak download etmek gerekebiliyor..
-
www.turkceklip.net