Klip Tv (Internetten Film,Dizi, Müzik,Tv Kanalları... İzleme Programı)
-
Elime böyle bir program geçti ve arkadaşlarımla paylaşmak istedim.. Bir çok seçenek var, bi kaç resim koydum zaten belli oluyor neyin ne olduğu.. Diyeceğim şu.. Kotalı arkadaşlar bu programı kullanmasınlar ya da az kullansınlar.. Çünkü film izlemeye kalkarsanız yaklaşık iki cd kadar (1.3 gb lik) dosya indiriliyor...
İnşallah daha önce yayınlanmamıştır.. Kendi uploadımdır! Download linki en alttadır!
Yazılım adware yazılımıdır.Yani herhangi bi kısıtlama yok,sadece aşağıdaki resimlerde görüldüğü gibi programda reklamlar mevcut..(kendi kendine açılmıyor :) )
http://www.sendspace.com/file/jp850g
-
calismiyor
-
çalışmayan ne? Ne hatası veriliyor.. Program çalışıyor hoca.. denedim şimdi yine ve çalışıyor
-
tv kanalari,cok istedigim tv kanali burdada calismiyor,KANAL D nerden aradiysam bi türlü calismiyor yani acilmiyor
-
demek serverlarında sorun var hoca.. kanald teknik işlerine mail atabilirsin.. gerekeni yaparlar
-
teşekkürler güzel program müzikler falan tv çalışmıyor ama mp3 ve sinema için iyi
-
bazı tv kanalları çalışmıyor.. bu sa programa eklenen server ip ile kanalların iplerinin birbirini tutmamasından kaynaklanıyor..değiştirmişler
-
Eğer Firewall yada Proxy server aracılığı ile internete bağlanıyorsanız, TCP 1755 portunun açık olması gerekiyor.
bu ayari nerden bakabilirim ve nasil halledebilirim ?
-
modemin içine girip portunu açacaksın o zaman..
şurda detatlıca anlatılmış, yararlanabilirsin kaynaktan
-
ayrıca senin aldığın o alıntı saçma bi alıntı.o port normalde kapalıdır.. firewall izin vermez.sen daha önceden açmadığın için sorunun ne firewalla ne de proxy ile bi alakası vardır
-
daha önceleri calisiyordu tv kanallari, o alintiyi kanal d ana sayfasinda gördüm,belki sorun o olabilir diye düsünmüstüm