Klip Yardım Bılen???
-
sayın murıdlerım bı klıp vardı sızede fazla bı bılgı veremıcem ama bı yardıımcı olursanız cok sevınırım.
klıp sole bısı katırladıgım kadarıyla bı zencı adam var sacları orgulu kucuk kucuk sarkıyı bı bu zencı bıde beyaz bı kadın soyluyor yabancı
gecen gun tv de cıktı ıs yerınde musterı vardı fazla bakamadım sımdıde kafama takıldı
sarkının bı cumlesını hatırlıyorum (ami mig mig mig getcoh ) gibi birşeydi englıshım fazla yok anca bu akdar yazabıldım
bılenınız hatırlayanınız varsa bu klıbı bı vıdeo lınkı kopyarsa cok sevınırım
sımdıden cok tesekkurler.
-
Anlattıklarına karşılık yapabileceğim tek yardım konuyu up'lamak :D
Up!
-
saol ( UP )
-
murıdler hıc bılenını yok mu yaw :S
-
klıptekı kadın bu beyler resım buldum :D

-
grubun adı black eyed peas
büyük ihtimalle gotta feeling adlı şarkı dan bahsediyorsun
-
dediğin grup "The Black Eyed Peas" hocam ama min ming die bi şarkısını bilmiyom...youtube dan ara bulursun kesin ;)
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------
grubun adı black eyed peas
büyük ihtimalle gotta feeling adlı şarkı dan bahsediyorsun
-----------------------------saol evet kız bu ama klıp o deıl kıvırcık saclı bı adam var klıpte kızla beraber soyluyolar orgulu sacları sapka faln takıyo bazen klıpte :D
-
darkness_izmir bunu yazdı:
dediğin grup "The Black Eyed Peas" hocam ama min ming die bi şarkısını bilmiyom...youtube dan ara bulursun kesin ;)
-----------------------------buldum beh sarkı budur bası olduruyor benı klıp herkese tavsıyemdır :D
http://www.youtube.com/watch?v=Rs4_-xKTDP0
-
emnimax bunu yazdı:
darkness_izmir bunu yazdı:
-----------------------------buldum beh sarkı budur bası olduruyor benı klıp herkese tavsıyemdır :D
http://www.youtube.com/watch?v=Rs4_-xKTDP0
-----------------------------öhh hocam kaç yıl geriden geliyosun :D