Kmplayer Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Yeni güncellemesini yaptım 3.7. Fakat bu seferde ekranda bi ekran daha çıkmaya başladı film neyn izlerken. Bu ekranı nasıl TAMAMIYLE kaldırabilirim. Bakınız: 

kmplaayer

ride or die..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam hala kmplayer kullanan varmı ya. Eski kmplayer ın developerları projeden ayrılıp yerine potplayer i geliştirmeye başladı:

http://www.videohelp.com/download/PotPlayer1.5.39659.EXE

boşuna kmplayer kullanıcam diye uğraşma mis gibi kullan potplayer i.

Sorununa gelince o sağdaki dalgayı kaldırmak için kırmızı ile işratlediğim butona tıkla:

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Splash Pro EX kur keyfine bak Hoca.. Serial sorunu biraz can sıksa da on numara..

Kendine İyi Bak ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

kmplayer candır. hala kullanan var tabi olmaz mı CNET Total Downloads: 10,147,820 Last Week: 50,719

renk kalitesi ve ses kalitesinde daha kmp gibisini bulamadım. Her ne kadar pot player benzer olsada aynı degil kmp de duramdan geliştirilmeye devam ediyor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

KMPlayer güncelleme yaptıkça sıçmakta.

@torpedo_XL: yok hocam onu demek istemedim, ben o sayfayı tamamıyla nasıl yok ederim demek istedim. Ne kadar ordan kapatsanda mouse sağ tarafa gittikçe o sayfa tekrar çıkıyor ve bu da ekran felan küçüldüğü için yüksek çözünürlüklü videolarda kasma olabiliyor. Ve bu güncellemeden sonra kmp daha 2 günde belki 5 defa tamamıyla dondu...

ride or die..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih54
    Fatih54's avatar
    Erkek

VLC veya Gom Player iyi değil mi?

Fatih54 tarafından 22/Eyl/13 20:21 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Kullanmak isteyene KMplayer çok iyi bir programdır. En iyi çözünürlükte gösteriyor filmleri ve dizileri

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    CAgAtAy bunu yazdı

Kullanmak isteyene KMplayer çok iyi bir programdır. En iyi çözünürlükte gösteriyor filmleri ve dizileri

Kesinlikr birinci gom ikinci km player gerçi son güncellemeden sonra gom playerde ses arttırımı saçma sapalak bir şey oldu, bende şu an km player güncelliyordum, bakalım o nasıl olmuş,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 1269 Toplam Mesaj: 8