K‘Nexi Bilenler, Elinde Bulunduranlar, Oynamış Olanlar
-
Evet beyler çocukluğumun oyuncağıydı bu zıkkımlar. Halının üzerine döktüğümüm parçalarla helikopter,araba,çarklılarla eş zamanlı çalışan ismi cismi belli olmayan icatlar vs vs
nedir bu knex diyen olursa : http://www.google.com/search?hl=tr&q=k%20nex&gs_sm=e&gs_upl=431l2019l0l8l7l1l0l0l0l268l973l1.2.3&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&biw=1280&bih=580&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=k%27nex
Evet elinde bulunduran, satan yada satılan yer bilen birileri varmı
http://cgi.ebay.com/KNEX-MEGA-HUGE-LOT-19-000-pieces-over-66lbs-fun-/130530443005?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e64387efd
şöyle bir set almayı düşünüyorum. 99$ uygun ama 75$ kargo parası demiş sanırım. Gümrük vsde sorun cıkmaması için direk TR den almak daha makul geliyor.Ancak doğru düzgün satan yer bulamadım.
Bilgisi olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
-
cocuklugumda oynamıstım k'nex ve lego çok toplamıstım gazetelerden. şimdi olsa şimdi bile toplayabilirim :)) cunku onları sadece oldukları gibi kullanmıyordum mutlaka birer oyuncak motoru ve ısık takıp kablolu kumanda ile kontrol ederdim :)
-
aynen türkiye'de satan varsa bende ilgilenirim. buarada e-bay'de o gönderdiğin linkteki kargo ücreti 200$ çok daha uygun olanlar var hocam lego ve knexte max.20$ falan. şirkete bağlı
-
ulan az mı oynadık ya hatta bi ara radikal gazetesi mi ne oda veriodu :D:D çok eğleniyoduk ya ..
-
angels_demos bunu yazdı:
-----------------------------
aynen türkiye'de satan varsa bende ilgilenirim. buarada e-bay'de o gönderdiğin linkteki kargo ücreti 200$ çok daha uygun olanlar var hocam lego ve knexte max.20$ falan. şirkete bağlı
-----------------------------oha amerikaya 75$ mış TR yapınca fırladı 200$ a yuh
Hala daha araştırıyorumda Tr de 1000 küsür parça 200 lira üstü falan gözüküyor
-
Genki bunu yazdı:
angels_demos bunu yazdı:
-----------------------------oha amerikaya 75$ mış TR yapınca fırladı 200$ a yuh
Hala daha araştırıyorumda Tr de 1000 küsür parça 200 lira üstü falan gözüküyor
-----------------------------mağaza fiyatı ben 200den fazla parçayı sahibinden.com sayesinde 50 liraya aldım. 2.eller daha makul. 500 lirayı geçen lego setlerini toplu 180 liraya aldım :D
-
zekamı 1 knex e 2 zihinden problemlere borçluyum :D
-
Bunlardan robot yapıp action man lerle az dövüştürmedim:D Action manlerle bunları parçalamak ayrı bir zevk veriyodu çocukluğumda:D
Yine aynı şekil robot yapıp boncuk atan silahla uzaktan hedef alıp bunları parçalamaya çalışırdım.
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------zekamı 1 knex e 2 zihinden problemlere borçluyum :D
al benden de o kadar. ama ben lego'cuydum. sarı kapaklı a5 boyutunda bir kitap mıydı seninki_?
abartı zeki olduğumu iddia edemem ama toplumun genelinden çok iyiyimdir.
-
k'nex parçaların kaybolmasıyla ünlü dostum biliyosun, ben bir alet çantasında saklıyorum yıllardır , (10 sene dir :D)
-
benim 1 kova dolusu var :D onlar ve legolar sayesinde, bir de tübitak'ın 1 ton ağırlığa denk gelen arşivim sayesinde şuan bukadar zekiyim.
çocuklarınıza bunları kesin sağlamalısınız..
arada açıp lego oynuyorum hala.
param olmadığından hiç yeterli parçam yoktu... ah ülen aaaaah