Knight İçin Trojan Atsam ....
-
beyler kinight online hastasıyım beneim bildigim 62 lvl dotu kalkık bi ip.. var ve onun şifresini çalmak istiyorum bunun için oturdugu masaya trojan atsam şifresini çalabilirmiyim masada norton anti virus var bu mumkun mu mumkunse gerekli trojan i bana verebilrimsisniz acil yardım bu seref... e gununu gostermem lazım lutfennnn
-
keylogger yükle
-
bu keylogger olayı oyun içindede çalışırmı yazılan şifreyi oyun içinde gösterirmi?
-
bu keylogger olayı oyun içindede çalışırmı yazılan şifreyi oyun içinde gösterirmi? Bana verebileceğiniz bir keylogger varsa link ini yazın lütfen...
-
keylogger basılan her tuşu kaydeder ve logları mail ile yollar (keyloggerların bazıları yolluyo)
http://www.manyakpc.com/mpcs/mk/mk.rar
link bazen çalışmıyo; Dr.Kill e keylogger ından dolayı teşekkür ederim. Hotmail i desteklemez. Yahoo tavsiyedir.
-----------------------------
Yahoo
mx1.mail.yahoo.com
mx2.mail.yahoo.com
mx3.mail.yahoo.com
mx4.mail.yahoo.comGmail
gsmtp185.google.com
gsmtp185-2.google.com
gsmtp163.google.com
gmail-smtp-in.l.google.com
gsmtp171.google.com
gsmtp171-2.google.comMynet.com
mail.mynet.comSuperonline.com
vmx.superonline.comE-Kolay.net
smtpmx.e-kolay.netWalla.com
rmail11.walla.com
rmail.walla.com
---------------------------- -
Lan edincikli bizim takıldığımız cafeye kurma sakın keylogerı FAtih üstadım çok feci yapar haberin olsun.Lan sen birde benim şifreyi bulursan intikam alırsın.Hatırlarsın senin mailleri nasıl hacklemiştim :D
Bak benim kazma bi karakter var vereyim sana istersen 50 levelda bıraktım adamı 38e düşürdüler.Adamı 10 kere sattım sanada satayım istersen bak kelepir hemide.
-
olum sen bosver fatih ustad tanıdık hem o cafeye degil edincik te ki dandik pclere yuklucem yardım edersen sevinirim
-
bence hiç uğraşma derim. Çünkü şifresini aldıktan, şifreyi deişmek için doğum tarihi istiycek. Eğer amacın admı soyup level düşürmekse, doğum tarihin olmasa da olur tabii.
-
evet amacım o zaten lvl dusurmek ha bu arada bana verilenn keylogger calısmıyo server a baglanamıyo bi deneseniz olurmu cevabınızı beklerim
-
proratı dene http://www.prorat.net adresinden indirebilirsin.iyibir trojandır.keylogger olmak üzere bir çok özelliği vardır.