folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Knight Online Blok

Knight Online Blok

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Benim bilgisayarımda sürekli KnightOnline oyunu oynanıyor ben oynanmasını istemiyorum...

KnightOnline programını ekle kaldırdan kaldırmadan. nasıl oynanmamasını sağlarım ve oyunun bağlandıgı serveri bloklayabilirmiyim...

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaRLoSuLo
    CaRLoSuLo's avatar
    Erkek

Oyunun kurulum dosyası yoksa işin kolay olucak demektir.

Bilgisayarım/C:/Program files/KnightOnline klasörüne giriceksin.O klasör içindeki xtrap dosyalarını silersen oyun hata vericektir.Bu sayede oyuna girişi engellemiş olabilirsin.Aksi takdirde başka çaren yok.Çünkü anladığım kadarıyla oyunun oynanmasına karşısın ve bunu engellemek istiyosun ama senin yaptığını bilmemelerini felan istiyosun.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    zone alarm gibi firewall kur port u engelle sanırım işe yarar bu

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

C>program files>knight online da ki dosyalarda bi .ini  dosyası mı ne var sanırım ordaki ip yi birde

Knight oynarken bağlandığı serverin ip sini engellersen yapabilrsin.nasıl engellerim diorsan programları var yada

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc de hosts u not defteriyle aç 127.0.0.1 yazıp o ip yi yazarsan olabilr die düşünüyorum.

Ama en mantıklısı konuşarak halletmektir.Bende oynuotdum bıraktım.insanın kendi yapaması gerek bir şey.Konuşmak daha yararlı olucaktır die düşünüyorum.

http://yigitdemirag.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meta
    meta's avatar
    Erkek
    xtrap ı silersen oyuna girerken tekrar yüklüyor sanırım ama data yı silersen girmez

ben......sen...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı:
    -----------------------------
    zone alarm gibi firewall kur port u engelle sanırım işe yarar bu
    bağlandıgı serverı engellesem olur heralde hangi servera bağlanıyor bilen fln varmı.. yada tam garantili bir çözüm. ama kimse benim yaptıgımıda anlamayacak...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    CaRLoSuLo bunu yazdı:

Oyunun kurulum dosyası yoksa işin kolay olucak demektir.

Bilgisayarım/C:/Program files/KnightOnline klasörüne giriceksin.O klasör içindeki xtrap dosyalarını silersen oyun hata vericektir.Bu sayede oyuna girişi engellemiş olabilirsin.Aksi takdirde başka çaren yok.Çünkü anladığım kadarıyla oyunun oynanmasına karşısın ve bunu engellemek istiyosun ama senin yaptığını bilmemelerini felan istiyosun.

aynen öyle kardeşim. kimse çakmayacak .oyunun bağlanacağı serveri bloklamak istiyorum... nasıl yapabilirim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meta
    meta's avatar
    Erkek
    C:\Program Files\Knight Online buraya gir ordaki KnightOnline dosyasını not defterinde aç içine birkaç kelime ekle ve kaydet heralde işine yarar :)

ben......sen...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    meta bunu yazdı:
    C:\Program Files\Knight Online buraya gir ordaki KnightOnline dosyasını not defterinde aç içine birkaç kelime ekle ve kaydet heralde işine yarar :)
    anladım dediğini kardeş ama bağlandıgı serverin ip adresini bloklamak istiyorum knite onlinenin bağlandıgı serverları bilenler varmı....

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTHeR
    FaTHeR's avatar
    Erkek

Boşuna Ugraşma Sen Bozsan O Adam Gider Setup u İndirir Tekrar Kurar Onu En İyisi Konuş Ama BEnde Oynuyorum O Oyunu Yeni Bi Server Gelince Ona Başlıyacağım

Şimdilik Pc Deki Oyunlara Takılıyom Bağımlılık Yapan Bir Oyun Ama Yinede Tafsiye İstiyorsan Söylim knightonline.exe bu exe nin İçine

Gir ANlıyorsan Yollarını Kes ANlamıyorsan İçinde Bir Kaç SAatır Sil Sonra Kaydet Bi Daha Giremez...

Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir...
Toplam Hit: 1592 Toplam Mesaj: 10