Knight Online Blok
-
Benim bilgisayarımda sürekli KnightOnline oyunu oynanıyor ben oynanmasını istemiyorum...
KnightOnline programını ekle kaldırdan kaldırmadan. nasıl oynanmamasını sağlarım ve oyunun bağlandıgı serveri bloklayabilirmiyim...
-
Oyunun kurulum dosyası yoksa işin kolay olucak demektir.
Bilgisayarım/C:/Program files/KnightOnline klasörüne giriceksin.O klasör içindeki xtrap dosyalarını silersen oyun hata vericektir.Bu sayede oyuna girişi engellemiş olabilirsin.Aksi takdirde başka çaren yok.Çünkü anladığım kadarıyla oyunun oynanmasına karşısın ve bunu engellemek istiyosun ama senin yaptığını bilmemelerini felan istiyosun.
-
zone alarm gibi firewall kur port u engelle sanırım işe yarar bu
-
C>program files>knight online da ki dosyalarda bi .ini dosyası mı ne var sanırım ordaki ip yi birde
Knight oynarken bağlandığı serverin ip sini engellersen yapabilrsin.nasıl engellerim diorsan programları var yada
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc de hosts u not defteriyle aç 127.0.0.1 yazıp o ip yi yazarsan olabilr die düşünüyorum.
Ama en mantıklısı konuşarak halletmektir.Bende oynuotdum bıraktım.insanın kendi yapaması gerek bir şey.Konuşmak daha yararlı olucaktır die düşünüyorum.
-
xtrap ı silersen oyuna girerken tekrar yüklüyor sanırım ama data yı silersen girmez
-
sunyy2003 bunu yazdı:
-----------------------------
zone alarm gibi firewall kur port u engelle sanırım işe yarar bu
bağlandıgı serverı engellesem olur heralde hangi servera bağlanıyor bilen fln varmı.. yada tam garantili bir çözüm. ama kimse benim yaptıgımıda anlamayacak... -
CaRLoSuLo bunu yazdı:
-----------------------------Oyunun kurulum dosyası yoksa işin kolay olucak demektir.
Bilgisayarım/C:/Program files/KnightOnline klasörüne giriceksin.O klasör içindeki xtrap dosyalarını silersen oyun hata vericektir.Bu sayede oyuna girişi engellemiş olabilirsin.Aksi takdirde başka çaren yok.Çünkü anladığım kadarıyla oyunun oynanmasına karşısın ve bunu engellemek istiyosun ama senin yaptığını bilmemelerini felan istiyosun.
-----------------------------aynen öyle kardeşim. kimse çakmayacak .oyunun bağlanacağı serveri bloklamak istiyorum... nasıl yapabilirim.
-
C:\Program Files\Knight Online buraya gir ordaki KnightOnline dosyasını not defterinde aç içine birkaç kelime ekle ve kaydet heralde işine yarar :)
-
meta bunu yazdı:
C:\Program Files\Knight Online buraya gir ordaki KnightOnline dosyasını not defterinde aç içine birkaç kelime ekle ve kaydet heralde işine yarar :)
anladım dediğini kardeş ama bağlandıgı serverin ip adresini bloklamak istiyorum knite onlinenin bağlandıgı serverları bilenler varmı.... -
Boşuna Ugraşma Sen Bozsan O Adam Gider Setup u İndirir Tekrar Kurar Onu En İyisi Konuş Ama BEnde Oynuyorum O Oyunu Yeni Bi Server Gelince Ona Başlıyacağım
Şimdilik Pc Deki Oyunlara Takılıyom Bağımlılık Yapan Bir Oyun Ama Yinede Tafsiye İstiyorsan Söylim knightonline.exe bu exe nin İçine
Gir ANlıyorsan Yollarını Kes ANlamıyorsan İçinde Bir Kaç SAatır Sil Sonra Kaydet Bi Daha Giremez...