folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Knight Online Hakkında Bir Soru.

Knight Online Hakkında Bir Soru.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    arkadaşlar mutlaka aranızda fanatiği olan vardır. Benim oyunla ilgili bir sorum var. Oyunu oynamadığım ve bilmediğim için tam bilmiyorum ama sizden bir konuda yardım istiyorum.
    Adama kilitlenme gibi durumlar sözkonusumu oyun içinde?
    Eğer öyle bir durum varsa adama kilitlenme olayı nedir? Bi işe yarıyormu? faydası nedir eğer bir fayda söz konusuysa galiba bir açık yakaladık knigthla ilgili olarak belkide bildiğiniz bir açık bu açığı kullanarak delphide bir kod hazırladık belki işe yarar diye düşünüyorum bana konu hakkında bilgi verirseniz olayı söylerim.
    Adama kilitlenme diye bir şey varmı, bu işe yarayan bir şeymi? Bu soruyu yanıtlayınız..

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    galiba birde büyü filan gibi durumlar varmış oyunda combo büyü gibi birşey duydum.
    p+1+2+3+5+6 tuşları aynı anda basılı olduğunda combo büyüsü mü ne yapıyormuş bunada bi kod olarak birşeyler hazırlayabilirim.

(bu arada bi hata yaptık geçen delphide kod yazarken yanlışlıkla trojan yarattık :):) normalde formu kapat 2. formu aç yapacakken ikisine birden kapat -aç yaptık formlar saniyede 1er kez açılıp kapanmaya başladı makıne kılıtlendı fare bıle yerınden oynamadı makıne kendıne reset attı allahtan kucuk bı programdı kurtardık neyse korktuk.. ama gectı...:):):)))))

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bukalemun
    bukalemun's avatar
    Erkek
    tugrulbaba tam anlayamadım adama kilitlenme derken nasıl bişi kastediyosun. kombo asasinlerde yapılıo genelde. w ya basıp adama yapışıyosun sonra skilleri sıralıyosun. mage lerde öle bişey duymadım ben. şu kilitlenme olayını biraz daha açarsan yardımcı olabilirim. bu arada priestler we warriorlarda da kombo yapanlar war ama genelde asasinlerde oluo

There is no life without struggle
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek
    Hoca oyunda çeşitli charlar var her charın combosu var adama kilitlenme olayı oyunda bütün charlarla adama kilitlenebiliyosun ve sıraladığın skilleri vuruyosun adam ama magelerde adamı hedefi kaçırma oranı çok daha düşük yalnız arada bi nesne falan olduğunda hedefi tuturamıyor mageler bu arada mage=büyücü oluyo büyü atıo. pm den bişiler söyliyebilirim sorunu pm atarsan daha çok yardımcı olurum hoca.

Abra Kadabra
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nukeshore
    nukeshore's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    tugrulbaba yasak bu konu ehue :D

:)))

011011100111010101101011011001010111001101101000011011110111001001100101
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    konunun yasak oldugunu bılıyorum. Olay tamamına erince silecem.
    Neyse oze gelelım.
    Bu char mar ben anlamam bana bı acıklayın bunu bız bıkac acık yakaladık gıbı yalnız oyunu acıp bakmıs degılım daha nasıl bır oyun hıc gormedım ınsanlıga hızmet ıcın ugrasıyoz burda :):)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    ben açıklayyım

şimdi çeşitli charlar war priest ,, mage ,, rogue ,, warior

priest mage rogue ve warior a can veriyo canını doluruyo falan filan

mage büyücü uzaktan falan büyü yapabiliyo

rogue okcusuda war pıcakcısıda biz pıcakcısına asas diyoz

warior da hayvan gibi bi adam işte koyunca oturtuyo

charlar bunlar

şimdi oyunda lvl atlayınca skill ve start point geliyo

skill point mesela 2 skill pointte değişik bi büyü yani vuruş stili gibi bişi

start pointte adamın gücünü arttırıyo yada değişik yüksek takıları giymesini sağlıyo

karakterlerle 7 kişilik party yapabiliyosun party ne diceksin mesela ikimiz party deyiz sen hayvan kestin banada exp geliyo yani puan

altta 1-2-3 varmış dedğişin skill (vuruş stili) onları tutuyon o 1-2-3 kutularına atıyon 1 e hangi skilli koyduysan klavyede 1 e basınca o skilli atıyo

bukadar yeter heralde :=))
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek
    TugrulBaba senin sorunu cevaplayım:

Hedefe kilitlenme diye bişey var."z" harfine basarsan sana en yakın düşmana kilitlenirsin."z" ve "r" tuşlarına sırayla basarsan sana en yakın düşmana saldırırsın."r" harfi de hedefe saldırma tuşudur.

İnş. işine yarar.Saygılar...

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
Toplam Hit: 1252 Toplam Mesaj: 8