folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Knight Online Rogue Archer Macro......

Knight Online Rogue Archer Macro......

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xerdust
    xerdust's avatar
    Erkek

merhaba arkadaslar.....

tahribat'a knight online sayesinde rastladım ve averajın ustunde bir site oldugunu goruyorum...

en azından fucking game kıyaslandıgında epey iyi durumda.....

rogue archer macro / ve dupe konularında ciddi yardıma ihtiyacım var....

ne yazık ki oyuna iron cross almam bile hile yapmazsam imkansız gorunuyor :) ve tatilim bitmek uzere yardım etmek isterseniz xerdust@yahoo.com 'da mesajlarınızı bekleyecegim........

xigenon'dayım ve su an tek basıma takılıyorum... oyundan sıkılmaya basladım knight fanları lutfen :) beni de alın aranıza.......... 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

averaj ne ?

ironx almak niye zor ?

ironx in olmadan macro calisir mi saniyosun ?

1 vurusta cave leech kesebiliyo musun ?

ayrica dupe in programi fln olmaz trojan mi yemeye calisiyosun ?

otur kendin kas banlanacagini bilmiyo musun ?

yok illa dupe diosan anlatayim...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xerdust
    xerdust's avatar
    Erkek

sevgili musket...

averaj:ortalama.elde edilen değerlerin değer sayısı toplamına bölümü.

(brenda, 07.01.2003 13:25

diger sorularının yanıtlarına gelince :) ironx elde etmek tek başına oynayan bir oynayıcı icin (lamia kesemiyorsa) yaklasık 60 tane abyss cıkarmak demek ki bu da oldukca sancılı bir olay (bizzat yasaıyorum biliyorum ).... beni dusunup sordugun cave leech olayı icin ayrıca tesekkur ederim evet bir vurusta cave leech kesebiliyorum :)).... macronun calısması icin ironx gerekmesi biraz sacma geldi konuyla pek baglantısı yok sanki? eksik bilgi mi kapatılmaya calısılıyor ???? (gormezden geliyorum)

dikkat ettiysen macro / ve dupe konularında yardıma ihtiyacım var diyorum :) programa ihtiyacım var demiyorum sonucta buraya yazmadan once forumlara bir goz atabilecek kadar bekledim... fakat gozden kacırdıgım bir forum konusu varsa ve bana yardımcı olacagını dusunuyorsan kesinlikle cok memnun kalırım yardımların icin 
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hmm genelde ironx i olmayan cave leechi tek vurusta ( skillsiz tabiiki ) archer cok nadiren bulunur...

Dupe olayina gelince...

once 2 account aciyosun karsina bi arkadasini alip... tum paralari itemleri artik neyi dupelayacaksan bi chara veriyosun... command - save yapiyosun... sonra tum itemleri paralari 2. chara veriyosun o da save yapiyo ve cikiyo oyundan... bu sirada elinden itemleri cikarmis char, gate e tikliyor pianaya basarbasmaz alakasiz bi yone dogru kosmaya basliyor ( amac gate den uzaklasmak ) eger basarili olursa ki sansi cok dusuk... ( swift kesin lazim bi durum burda... hatta mumkunse light feet bile daha iyi olabilir ) %99 dc oluyorsun... eger moradonda dogarsan isin iyi... dogar dogmaz diger irkin gate ine dogru kosuyorsun... ki oyun bug ini duzeltemesin... oyun seni yakapayip pianaya tp lemezse 2 charinda da para+itemleri goreceksin... bunun yaninda uyarmak istedim... sadece sayili olan itemleri dupe la ( abyss gem gold bar vs... ) ayrica bu is 3 saatte bir fln gerceklesiyor kolay degil yani...

Saygilarimla,

Ps: Averaji sormamin sebebi cok gereksiz ve ingilizceden alinmis anlamsiz bi kelime olmasiydi... ( Bknz: Kreatif, Agresif vs... )

Edit: Duper yazmisim en basa :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xerdust
    xerdust's avatar
    Erkek
    yardımların icin cok tesekkur ederim musket..... bir sekilde macro yazmayı da ogrenebilirsem cok memnun kalacagım umarım ban yardımcı olabiliecek birkac arkadas bulabilirim...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cryster
    cryster's avatar
    Erkek
    arkadasım bu dupe denilen olayı nası yapıcaz ya bi iza edermısın tam olarak o bı program mı yoksa şifre falan mı.............................
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugsbuny
    bugsbuny's avatar
    Erkek
    ya arkadaşım yukarıdaki yazıları okusana anlarsın dupe program değil sadece oyunun dc wermesi gerekiyo bu kadar olay bu aslında
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Guzel kardesim olmasi pm at ben anlatiyim takildigin yeri...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2_pac12
    2_pac12's avatar
    Erkek
    bende senin varsa tabi
Toplam Hit: 4181 Toplam Mesaj: 9