Kobra Muratın Arabistanda Ne İşi Var
-
-
Kemal Sunal zamanında bir benzerini yapmıştı zaten :
-
yalunuz adamin 2.3 milyon takipçisi var.
https://www.youtube.com/channel/UCfqOuhPWrNKMLLYWJaymmWA
yNsr tarafından 09/Oca/22 22:42 tarihinde düzenlenmiştir -
büyü ve musallat varsa buda tam tersi işte. büyüyü nasıl kötü cinler yapıyorsa buda iyi cinler ile büyüyü bozuyor. farklı alemler farklı boyutlar sıkıntılı işler
-
Varg bunu yazdı
büyü ve musallat varsa buda tam tersi işte. büyüyü nasıl kötü cinler yapıyorsa buda iyi cinler ile büyüyü bozuyor. farklı alemler farklı boyutlar sıkıntılı işler
kral doğru söylüyor.
-
Amkoydugumunun şaklabanlari.
Bizim tahribatta da bi cinci sikik var. Bizzat taniyorm.
Tek gayesi İnsanlari dolandirmak ve komsularini sikmek.
-
Altındaki yorumlar daha korkutucu bence, örnek olarak aşağıya bırakıyorum.
"Tüm hasdaliklar gunahdan gelir sifasida günahları terk ve tövbe samimi bir şekilde canigonulden aşkla tövbe .hidayet için dua .temiz sünnet farzlara uygun hayat birde şifa için musibetlerin defi günahların kefareti icinşifa sadaka niyetine kurban kesmek"
Engeli veya sendromu olan çocuklar da günah ile doğuyor evet.. amk cocuklari, bu tarz bir seye inanan bütün insanlarin anasini kafasini sikiyim. burada da varsa onu da sikiyim. kafam atti, pazartesi sendromunu boyle seyler yasayinca yasiyorum.
-
Sahtekara isim mi yok mekan mı yok.
De ki: "Allah'ın bizim için yazdıkları dışında, bize kesinlikle hiçbir şey isabet etmez. O bizim Mevlamızdır. Ve mü'minler yalnızca Allah'a tevekkül etmelidirler."
Tevbe Suresi, 51
-
AdemYakups bunu yazdı
Sahtekara isim mi yok mekan mı yok.
De ki: "Allah'ın bizim için yazdıkları dışında, bize kesinlikle hiçbir şey isabet etmez. O bizim Mevlamızdır. Ve mü'minler yalnızca Allah'a tevekkül etmelidirler."
Tevbe Suresi, 51
Evet hersey allahin takdiridir.
-
jocus bunu yazdıVarg bunu yazdı
kral doğru söylüyor.
aynen hatta benim bizzat iyi cinler ile ilişkiye giren arkadaşlarım var isterseniz ben size onları da getireyim..
-
dalgaya gelmez..