folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Koç Holding Le Baglantısı Olan Varmı ? İş İçin

Koç Holding Le Baglantısı Olan Varmı ? İş İçin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Beyler Koç Holding e bir güvenlik işi yaptırmak ıstıyorum cevresı tanıdıgı olan varmı? Evli birinin işe ihtiyacı var guvenlik olarak bu kişiyi söyledigim şehirde torpil yaptırma şansınız varmı ? Umarım bırılerı çıkar. 

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Bende burdan yazayım iş bankasında silahlı güvenlik arkadaş var , iş bankası iş imkanları ile ilgili sorusu olan olursa iletirim.

başlangıç 1000 tl civarı zamanla artıyor şuan 1400 e yakın alıyor sanırsam. En güzel yanı emekli olunca çift sandık 3 bine yakın emekli

alıyormuşsunuz.

(Garantide ilk okul , lise , ön lisans , lisans , yüksek lisans mezuniyetinize göre maaş değişiklik göstermekte ama işi bilmiyorum)

PanxeR tarafından 28/Haz/13 03:41 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

Koç Holding alımlarını kendisi yapmaz Zer adında bir şirket yapar güvenlik alımları da yine onun üzerinden yürür.

Keep Going !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    GebesH bunu yazdı

Koç Holding alımlarını kendisi yapmaz Zer adında bir şirket yapar güvenlik alımları da yine onun üzerinden yürür.

Hocam butun tupraşa felandamı Zer alıyor ?

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek
    GebesH bunu yazdı

Dediği gibi Koç güvenlik görevlisi almaz şirkete verir güvenlik işlerini.. Tüm firmalarına Zer bakıyorsa ona başvurması gerekir sertifikası varsa bekleyen yoksa girer gibi ya da torpili o şirketten aramak lazım.

Koç'ta tanıdık yetmez yani..

Kendine İyi Bak ..
Toplam Hit: 883 Toplam Mesaj: 5