Kod Hatasi
-
avea hattımda 3 defa pın yanlış qirdim puk istiyo onuda güzelcene yazdim müridler sonra malumunuz yeni pin kodu istiyo giriyorum iste onu sonra kod hatasi diyo ne yapcam ??
-
Sorularınıza cevap bulmak ya da hizmetlerimizle ilgili daha detaylı bilgi edinmek için, Avea Müşteri Hizmetleri'ni haftanın 7 günü 24 saat arayabilirsiniz. Avea hatlı cep telefonunuzdan 500'i tuşlayarak ya da sabit hatlardan 444 1 500'i çevirerek Avea Müşteri Hizmetleri'ne ulaşabilirsiniz. Avea hatlarınızdan yaptığınız 500 Avea Müşteri Hizmetleri aramaları süreden bağımsız olarak 1 SMS fiyatından ücretlendirilmektedir.
demişler :) -
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------Sorularınıza cevap bulmak ya da hizmetlerimizle ilgili daha detaylı bilgi edinmek için, Avea Müşteri Hizmetleri'ni haftanın 7 günü 24 saat arayabilirsiniz. Avea hatlı cep telefonunuzdan 500'i tuşlayarak ya da sabit hatlardan 444 1 500'i çevirerek Avea Müşteri Hizmetleri'ne ulaşabilirsiniz. Avea hatlarınızdan yaptığınız 500 Avea Müşteri Hizmetleri aramaları süreden bağımsız olarak 1 SMS fiyatından ücretlendirilmektedir.
demişler :)
-----------------------------
ben onlarla muhattap olmak istemiyom :P -
messisa bunu yazdı:
-----------------------------f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------Sorularınıza cevap bulmak ya da hizmetlerimizle ilgili daha detaylı bilgi edinmek için, Avea Müşteri Hizmetleri'ni haftanın 7 günü 24 saat arayabilirsiniz. Avea hatlı cep telefonunuzdan 500'i tuşlayarak ya da sabit hatlardan 444 1 500'i çevirerek Avea Müşteri Hizmetleri'ne ulaşabilirsiniz. Avea hatlarınızdan yaptığınız 500 Avea Müşteri Hizmetleri aramaları süreden bağımsız olarak 1 SMS fiyatından ücretlendirilmektedir.
demişler :)-----------------------------
ben onlarla muhattap olmak istemiyom :P
-----------------------------sim kartın aptal uyarılarıyla muhattap ol o zaman :D
-
yoksa 1 kontör atabilirim borç :P
-
ya bende compiler error yada bug bekliydum ne çıktı :D