Kod Lisansı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    abüler bi türlü bunun cevabını bulamadım şimdi diyelim ben asp ile bi portal yazdım çok daşaklı oldu bunu parayla satıcam ama sattığım adam bunu alır değiştirir copy siler dağıtır bunu önlemek için yazdığım portalı nasıl lisans altına sokabilirim mesela bi smf veya bunun gibi büyük portallar GNU GPL diye lisans kullanıyor bunun gibi kendi yazılımımı lisans altına nasıl sokarım ? makale filan vermeyin yol gösterin :D aslında diceniz vb gibi paralı scriptlerin null versiyonları piyasada veya windows bile sahte diceniz ama amacım milleti korkutmak elleyemesinler çünkü yazacağım ve dağıtacağım script öle bu işi çok bilen kişilerin eline geçmicek .. veya kodlarımı nasıl güvene alırım encode decode işleri artık sarmıyo çünkü şifrelesen bile çözülüyo .. asp2dll olaylarıda bana göre deil .. biraz akıl verin :(

:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RooTTeR
    RooTTeR's avatar
    Erkek
    noterde patentle :D copyrigt i silene sokarsın tazminatı =)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    hoja o patentleme işi nası oluyo biraz daha bilgi verir misin?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RooTTeR
    RooTTeR's avatar
    Erkek
    noterde kendi projenın patentını alacaksın.en yakın noterden gereklı bılgılerı alabılırsın zaten.Senden gorerek o projeyı baskasını ustelnırse vs. dava acabılıyorsun yanı elınde koz oluyo.bu işten noterde para alıo patent parası galıba
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    sağol bi danışayım notere o zaman başka bi yolu var mı peki eğer noter olayı olmazsa ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RooTTeR
    RooTTeR's avatar
    Erkek
    olmaz die bişi yok mutlaka olur tabi o projeyi senden once biri yapmadıysa..

lisans misans hikaye.phpbb de gnu lısanslı onune gelen header.tpl den deısıtırıo copyrigt ı. bi z.kimde olmuo
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    yaw dostum sen kod lisansı koysan çok güzel birşeysen 2 gün sonra görürsün TBT de keyi ile yayınlanır :))

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    Dj_Alper abü bu asp kod keysiz :P .. ayrıca çok güzel değerli bişey :D

Rootter o konuda haklısın da işte .. yazdığım sistemden piyasada fazla yok çünkü Wap için bi sistem geliştirdim .. bu alana ilgide yok fazla o nedenle şuan Türkiyede benimle yarışabilecek 3 veya 4 sistem var .. bundan önceki yazdıklarım ya serverdan çalındı yada ortaklarla sürtüşme sonucu çalındı.. sistemi yazarken kendime özel açıklar bıraksamda uğraşılmıyo toptan bi çözüm arıyom işte.. çok değerli kodlar çünkü..

Toplam Hit: 1445 Toplam Mesaj: 8