Kod Sitesi Scripti..
-
Arkadaslar bir Kod Sitesi Kuruyorumda.
Elinde Aspindir.com | Hazirkod.com Gibi Script Bulunan Varsa Paylasirsa Memnun olurum.
PHP Olursa Daha iyi. Ama ASP de olsa Olabilir.
Selametle... -
abi php kod sitesi vericeksin hazır kod arıyosun sen kod yazmassan senin site tutmaz..
-
http://www.cgiscript.net/ al hacı burdan belki istegine uygun şeyler bulabilirsin ve güzel bi site
-
Hakkaten haa aq :S kod sitesi açıyon hazır kod arıyon nası iş?
1)Kendin yazıyosan kodları niye ihtiyaç duyasınki?
2)Arşivlediğin kodları veriyosan niye elinde hazırı olmasınki?
Yani her türlü senin site tutmaz,forum falan açsan daha faydalı olur sana =)
-
Arkadaş Editleyecektim ben
-
hakketen ya ne iştir böyle bu.adam kod sitesi açacak on bile emitasyon yapacak garip valla.. aga sen en iyisi azbuz.com dan kenidne baya bi hazır site aç orda takıl kafana göre hehe.. bırak kod işini falan.. yarın birgün birisi sorar bu koda neyi eklicez cinsinden bi soru açtığın sitede oturur kalırsın bak.. onudamı googleden falan bulcen sonra.. bi girerse çıkaramassın ben saa söyliyim .. pis girer girerse :D
-
kendin yapmayacaksan ne anlamı kaldı kod sitesinin.
-
yav size ne ne yapçaksa yapçak.dalga geçer gibi konuşuyosunuz adamla millet konu açmıcak yakında siteye yardımcı olcaksanız olun olmıcaksanızda küçümser biçimde falan mesaj atmayın
-
tutorial ms diye bi script vardı bende simdi aradım bulamadım benim pcde nette ara bulursun.güzel bi php scripttir.biraz editlemeyle adama benzer
Toplam Hit: 2150 Toplam Mesaj: 9