Kodak Dijital Fotograf Makinesi
-
Format Kompakt Model C613 Efektif Piksel 6.1 Milyon Ölçülen Piksel 6.2 Milyon Sensör Ebadı 1/2.5 Sensör Tipi CCD Sensör Üreticisi Bilinmiyor Maksimum Çözünürlük 2848 x 2134 Diğer Çözünürlük Seçenekleri 2304 x 1728, 1600 x 1200, 1024 x 768 Görüntü Oranları 4:3, 3:2 Renk Uzayı RGB ASA Değerleri Auto, 80, 100, 200, 400, 1250 Optik Zoom 3x Zoom Geniş (W) 36 mm Zoom Tele (T) 108 mm Dijital Zoom Var, 4x Görüntü Sabitleyici Yok Otomatik Netleme Var Manuel Netleme Var Otomatik Netleme Tipi AiAF TTL 9 Nokta ve ya Merkez Normal Çekim Uzaklığı 60 cm Makro Çekim Uzaklığı 13 cm Beyaz Dengesi Ayarı 4 Farklı Seçenek Diyafram Aralığı F2.7 - F4.8 Minimum Enstantene 4 sn Maximum Enstantene 1/1400 sn Dahili Flaş Var Flaş Rehberi 3.5 m - 5 m Harici Flaş Yok Flaş Modları Otomatik, Açık, Kapalı, Kırmızı Göz Engelleme Exposure Ayarı -2 to +2 EV içinde 1/3 EV Adımlarla Ölçüm Çoklu Ölçüm, Merkez Ağırlıklı, Spot Diyafram Öncelikli Çekim Yok Enstantene Öncelikli Çekim Yok Fokal Çarpan - Lens Uyumluluğu Yok Seri Çekim Var, 2.1 fps Limitsiz Video Çekimi Var, 640 x 480 15 fps, 320 x 240 24 fps Uzaktan Kumanda Yok Self-timer 2 ve ya 10 sn Timelapse recording Yok Orientation sensor Var Hafıza Tipi SD/MMC Dahili Hafıza 16MB Sıkıştırılmamış Format Kaydı Yok Sıkıştırılmış Format Kaydı JPEG (EXIF 2.2) Kalite Seviyeleri Super-Fine, Fine, Normal Vizör Optik LCD Ekran 2.4 LCD Çözünürlüğü 115,000 Video Çıkışı Var USB Bağlantısı Var, 2.0 Firewire (IEEE 1394) Yok Batarya / Şarj Cihazı Yok Batarya AAx2 Pil (NiMH Tavsiye Edilir) Ağırlık (Batarya Dahil) 188 g Ölçüler 91 x 62 x 25 mm Yukarda foto ve ozellıklerını verdıgım makıneyı aldım Fiyatı 164 milyon 1 gb hafıza kartı ve tripod hediyeli sizce bu ozellikler fiyatına gore nasıl uygun mu yoksa parama yazık mı etmişim...Bu makıneyı kullanan arkadaslar varmı yorumlarınızı beklıyorum su an makıne kargoda elıme gecmedı henuz... -
aldıktan sonra biz ne diyelim sen bak işte bence 170 ytl okadar çok para değil at bilgisayarına bir kaçtanede fotoğrafçıda resim çıkart görüntü kalitesi ve renklerin canlılığı seni tatmin ediyorsa tamamdır sorun yok :D
-
makıne elıme gecınce hemen deneyecegım ama fazla arastırma yapamadan aldım sımdıde merak edıyorum iste yınede sagol...
-
JAVVAJ bunu yazdı:
-----------------------------makıne elıme gecınce hemen deneyecegım ama fazla arastırma yapamadan aldım sımdıde merak edıyorum iste yınede sagol...
-----------------------------
hocam bence 164 milyona göre iyi makina... bizim arkadaşlarda makina arıyorlar yana-döne ucuz bulmak için.. nerden aldın sen bunu? -
http://www.fotozeynep.com/ buradan bakabilirsin kardeşim....
-
JAVVAJ bunu yazdı:
http://www.fotozeynep.com/ buradan bakabilirsin kardeşim....
eyvallah birader... bi didik didik edelim siteyi... :D -
bence iyi almissin arkadasim ben ilk ciktiklarinda 3,2 kamerayi 550 YTL ye almistim kac sene once o zaman saybir sut felan yok tabi sadece elsidi ekran var diye pozlama derdinden kurtulduk diye aldiydim
-
Makıne bugun elıme gecti gercekten de hoşuma gitti 15 dk video çekim kalıteyı düşürerek 20 dk kadar uzatabiliyorruz....almayı düşünen arkadaşlara tavsiye edebilirim linki vermiştim zaten edit:ben satmıyorum komisyonda almıyorum:) almayı düşünen arkadaşlar için bir kaç tane örn fotograf koyabilirim...
Toplam Hit: 996 Toplam Mesaj: 8