folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Kodak Easyshare Z8612 - Fotoğraf Makinesinden Anlayanlar

Kodak Easyshare Z8612 - Fotoğraf Makinesinden Anlayanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
    Bu

makine

fiyata

radan

alınır mı?

Sen hiç kaval çaldın mı?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek
    Hemşerim çok profesyonel bir şey aramıyorsan bu her türlü işini görür senin.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

fena makina degil ..ama genede profesyonel degil dügün cekimleri için mi lasim ..üstte reklamında verdigi kalitede vermiyeceginden emin olabilirsin :) bana kalirsa almisken nikon al .. yada pentax felan

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    benımkı  6.2 mp   8x zoom  220  almıstım  bence  fıyat gayet  ıyı hoca   bıde  4 gb  hafıza arktı yanlıs gormedıysem  bı makıne  alackasan bunu  al derım  

kontra bisiklet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    hoja pilini vermiyorlarsa heves etme, 10mp olanı için çinden muadil pilini getirttiğimi hatırlıyorum, pili pahalı a.q.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 1018 Toplam Mesaj: 5