folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Kol Bastı Öğrenmek İsteyenler

Kol Bastı Öğrenmek İsteyenler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chass
    Chass's avatar
    Erkek

Kolbastı Öğreniyorum Eğitim Seti | 52 Mb.

Kolbastı Öğreniyorum Eğitim Seti Hoptek yani bilinen adıyla kolbastı oyunları. Karadeniz yöresinin son zamanlarda oldukça popüler olan kolbastı dans hareketlerini videolarla öğrenin. Uzman Tv sayesinde 13 video'dan oluşan bu set, Karadeniz Uşakları Kolbastı Ekibi kurucusu ve Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Beden Eğitimi Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Engin Erşen kolbastıda el, kol ve ayak hareketlerini ve hareketlerin anlamlarını kendine has mizansenlerle anlatıyor. İzleyin, bu dansın heyecanına kayıtsız kalmayın!

DOWNLOAD

Sanat için soyunana alkış tutan eller allah için kapanana neden zulmeder...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    Daha önce verildi.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xous
    xous's avatar
    Erkek
    ke kol bastısı bea gel ben öğreteyim sana roman dale

sokayım onun tezine...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h_b_c
    h_b_c's avatar
    Erkek
    merak işte bunu daha önce indirip bakmıştım şunu söleyebilirim bununla kolbastı öğrenileceğine pek inanmıyorum boşa vakit kaybı diyebilirm ben o adamın yaptıgını kolbastı oynuyorum diye çıkıpta bir ortamda uygulamam uygularım diyen olursa sadece gülerim çok saçma hareketler gösteriyorlar  hacılar kimseye kırmak istemem kimse kusura bakmasın dogruya dogru
Toplam Hit: 1335 Toplam Mesaj: 4