Kolay 3D Modelleme Programı Önerisi: Shapr3d
-
bedavası var, öğrenci lisansını alırsanız bedavasındaki limitler kalkıyor. edu mail yeterli öğrenci lisansı için.
açınca ilk başta 5-10 tane tutorial çıkarıyo önünüze neyi nası kullanacağınızı göstermek için. fusiondan sonra inanılmaz kolay geldi.
kuşlara yemlik çiziyorum mesela, 10 dk mı almadı şunu çizmek . 3d bilgim de pek yok, sadece sketchup kullandım daha önce. ama mesela şu arkadaki kancaları bi türlü çizememiştim fusionda.
-
Deneyeyim bunu da, tinkercad kullanıyorum. Fusion'a bir türlü alışamadım ben ya.
-
Yeni 3d yazıcı edinmiş biri olarak tşk ettim. Evde gidince bi bakınayım. Bu yazıcı işlerinde genel mantık bir uygulama ile tasarım yapıp yazıcının uygulaması ile yazılabilir hale getirip yazdırmak mı?
-
Edu mail nerden bulcas
-
Deneyelim bakalım... Teşekkürler hocam..
-
İndirmiştim deniyelim
-
Basit işlerde ben de ipadden kullanıyorum.
Kompleks işlerde zayıf yeterli gelmiyor. Patlamış montaj görüntüsü vs yok yazmıştım forumlarina, neden ekleyelim ki falan yazmışlardı. Dünyadan bir haber yönetimleri var.
Ancak enteresan bir konu var. Mesela 2000parcali bir makinayi ipad pro hızlı bir şekilde acıyor ve hiç donmadan hareket ettirebiliyorsun. Akıyor program.
Aynı işlemi 300.000 liralik iş istasyonunda yapamazsin. Sonuçta aynı iş hatta bu da siemens nx ile aynı yapıyı kullanıyormuş. Bu konuyu anlamlandiramadim.