folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Kolay 3D Modelleme Programı Önerisi: Shapr3d

Kolay 3D Modelleme Programı Önerisi: Shapr3d

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

https://www.shapr3d.com/

bedavası var, öğrenci lisansını alırsanız bedavasındaki limitler kalkıyor. edu mail yeterli öğrenci lisansı için.

açınca ilk başta 5-10 tane tutorial çıkarıyo önünüze neyi nası kullanacağınızı göstermek için. fusiondan sonra inanılmaz kolay geldi.

kuşlara yemlik çiziyorum mesela, 10 dk mı almadı şunu çizmek . 3d bilgim de pek yok, sadece sketchup kullandım daha önce. ama mesela şu arkadaki kancaları bi türlü çizememiştim fusionda.

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erc
    erc's avatar
    Erkek

Deneyeyim bunu da, tinkercad kullanıyorum. Fusion'a bir türlü alışamadım ben ya.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

Yeni 3d yazıcı edinmiş biri olarak tşk ettim. Evde gidince bi bakınayım. Bu yazıcı işlerinde genel mantık bir uygulama ile tasarım yapıp yazıcının uygulaması ile yazılabilir hale getirip yazdırmak mı?

İmzalamazsam ne olcak?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Edu mail nerden bulcas

Kurtlar tasma takmaz....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

Deneyelim bakalım... Teşekkürler hocam..

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

İndirmiştim deniyelim

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Basit işlerde ben de ipadden kullanıyorum. 

Kompleks işlerde zayıf yeterli gelmiyor. Patlamış montaj görüntüsü vs yok yazmıştım forumlarina, neden ekleyelim ki falan yazmışlardı. Dünyadan bir haber yönetimleri var.

Ancak enteresan bir konu var. Mesela 2000parcali bir makinayi ipad pro hızlı bir şekilde acıyor ve hiç donmadan hareket ettirebiliyorsun. Akıyor program.

Aynı işlemi 300.000 liralik iş istasyonunda yapamazsin. Sonuçta aynı iş hatta bu da siemens nx ile aynı yapıyı kullanıyormuş. Bu konuyu anlamlandiramadim. 

Toplam Hit: 746 Toplam Mesaj: 7
3d fusion