Kolay Para?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OwerDosE
    OwerDosE's avatar
    Erkek

Şu a...na koduumun dünyasında nasıl kolay para kzanırım ya? çk yüksklerde dğil gözüm.şöle bi beş milyar yeter bna.nsl elde ederm bu parayı 2ay gibi bi sürede,yada hmn farketmes.. birilerine vurdurmadan, banka soymadan olcak bi yolu yok mu? Çok sıkıntı oldu içime, bişeyler yapmam lazım...

-Senin baban nerde? Yoksa sen piç misin? -Nıhayır! Nıhayır! Babam var benim!! -Hani nerde o zaman? Piçsin işte! PİİÇ PİİÇ!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    temas
    temas's avatar
    Erkek

sayısal loto  şans   topu vs  şeler oyna    :)  başka  yolu  yok  ama illada var dersen

kumbara dan geçer :)))   acı ile geçen 1  2 ayda    istedin parayı kazanırsın ama   kolay kolayda o parayı yiyemezmsin   yani   elın terin nede  olsa  :)

hediye
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

gecenlerde bedava yasamanin 100 yolu diye bir yazi gecmisti elime ingilizce idi ama

isine yararsa bulup yolliyayim sana.

kolay yoldan zengin olma hayali pesinde kosma iyi yasamak icin gerekli olan finansmani nerden bulurum diye kafa yor :) veya ticarete atil...

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vip
    vip's avatar
    Erkek
    1 mlyr  olsaydı  kolaydıda 5  çok  zor :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Mümkün ama 16 + 20 lik kredi kart bilgisi gerekli indirebilen delikanlı varsa haber versin, Hemde sürekli surette, Sorunsuz olarak iş görüyor bıktım artık böceklerden gelecek bilgiyi beklemekten hacker arkadaşlar tercihimdir.

Teknoel_412@mynet.com

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Kredi kartı yüzlerce var olmasına ama ben sizin gibi yüksekten ucmuorum...

Eğer bu işten para kazanacak olunsaaydı millet catır catır içeri girmezdi....

Daha öncede dedim şimdide diyorum.. Polis düşmez peşinize ama bankalar bırakmayacaktır peşinizi...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 2038 Toplam Mesaj: 6