Kolay Yontemle Bilg. Res Attrımak...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emreates
    emreates's avatar
    Dişi
    arkadaşlar sadece vericem linkleri kurbana yollayın.(ikna yeteneği lazım tabi)
    sonrası hayal gücünüze kalmış.kolay geLsin.fake mail fake site gibi olaylardan daha iyi sonuç alabilirsinz;)işte patlayabilecek linkLer:

www.djamero.tr.gs

bi teşekkür yeter....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    braveheart
    braveheart's avatar
    Erkek
    muahahaha  o da ne.  2 defa bilgisayar restlendikten sonra anladım  saolasın kardeş.

İdeal zamanı beklemeyin, çünkü asla gelmeyecek.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Güzelim bizim elemanın aklını sen mi çeldin bana bunu ip ban kaldırmayla alakalı bir döküman diye yutturdu msn de.

bi de hazır konu açılmışken bu veya buna benzer bir link yolladı arkadas(ooooooooo.çççççççç).Tıklamamla cızırtılar içinde mavi ekranı görmem bir oldu neyse restart attım.

Sonuclar:

Administratorun yetkilerine sahip,silinice de geri gelen iki user reglendi.Sistem geri yükleme,awast+zone(bi de awast değişik iplerden 135.portu kullanan exploit saldırıları tespit etti) aynı anda etkin,bug doctor v.s taramaları sonuc vermedi.Pc yi her açışımda monitör ... gibi bir kullanıcıya ait oturum açma hatası veriyor.Pc 6 dakka da kendini toplayabiliyor.

67 gb lik gözardı edemeyeceğim bilgiyi nere atsam bilemiyorum ve-

FORMATTAN BAŞKA ÇARE BULAMADIM.YOK YOK YOK...

ÖNERİLER.BİLENLER,YAŞAMAMIŞ VE AŞMIŞLARA SORULUYOR:...?

Aşk,Tanrı"nın Nefesini Hissetmektir!
Toplam Hit: 12601 Toplam Mesaj: 3