Kolera Sagopa - IAB - Kolaysa Anlat (Klip)
-
Arkadaşlar klip çok güzel olmuş baya bi emek vermişler. Dream TV'de bugün yayınlanmaya başladı ve TBT'ye de koyayim dedim burada da Sago Fan sayısı oldukça yüksek neyse, daha fazla bekletmeden Buyrun, (Rapid'e atabildim, elim alışmış aceleden)...
http://rapidshare.com/files/36701566/Kolera_Sagopa_Kajmer_I.A.B._Kolaysa_Anlat_cnr437.wmv.html
-
eywallah hacı şarkısı 10 numaraydı klibide öle dir indirelim bakalım sağolasın
-
mükemmel parçanın üstüne mükemmel klip gider...
saol agamm..
-
bu şarkıdan öte kaç tane gzl şarkısı wardı..yanlış seçim yapmışlar bence..klibide begenmedim ;)
-
Sagopa, kendisi Gam Tozu ve Dünyanin Ninnisi, albümün en güzel parçası deyip Kolaysa Anlat'a klip çektiğine göre demek ki bir bildiği war adamın, ne bilem belki sadece Kolera oynasın diyerek çekmiştir. Ayrıca klip çok çok iyi hem de özgün - resimler frame olarak birleştirilerek yapılmış ve çok uğraşılmış belli, ellerine sağlık...
-
evtt yinede bi bildigi wardır..paylaşım için saol
-
afiyet olsun tomannie :)
-
sagopa ve kolerayı eskiden beri dinlerim.
bence klipte albüm de 5 para etmez. bir de bir pesimistin göz yaşlarıyla kıyaslıyorlardı bunu.
eline su bile dökemez bir pesimistin göz yaşlarının
-
sagopa koleayı ön plana cıkarnak için elinden geleni yapıor albümdede hepsini koleranın söledii bi sarkıya klip cekmiş
-
Adı üstünde.ikimizi anlatan birşey.bir düet albümü beklediğim gibi oldu açıkçası.çok kötü de değil bir pesimistin gözyaşları kadar da iyi değil haliylle.sagopanın yeni albümü geliyor;
K.İ.T.S kötü insanları tanıma sanesi diye.orda yalnızca sago olucak onu bekliyorum ben : )
-
arkadaşlar şarkının mp3 linkini verebilecek varmı limewire'de sorun var indirmedi acil upload edebilecek varsa sevinirim teşekkürler