Kolleksiyon

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek
    Elimde Tüm dünya ülkelerinden yaklaşık 3000- 4000 Tane kadar Gruplara ayrılmış Telefon kartları Bulunmaktadır... Eger Başka ilgilenen varsa Aramızda deiştokuş yaparak veya ilgilenmek isteyen varsa Ben kendim Fazla kartlarımdan Göndere bilirim... Pm leri bekliyorum ...

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    dönen tasolardan varsa elinde satın alırım ama bu yeni nesil pokemonlu falan olanalrdan değil en eski dönen tasolar tazmanya canavarı,bugs bunnyli karavana samli vs.

Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    Nikoteen bunu yazdı:
    -----------------------------
    dönen tasolardan varsa elinde satın alırım ama bu yeni nesil pokemonlu falan olanalrdan değil en eski dönen tasolar tazmanya canavarı,bugs bunnyli karavana samli vs.
    Ne güzeldi o tasolar be :D Küçüklüğümü hayırladım şimdi. Cips kokusu geldi burnuma :)

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    para ediyosa bana yolla hacım ben onları bi punduna getirir zulalar paraylan satarım :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    rektaltuse bunu yazdı:

mega taso, süper taso, döner taso ahhhh ulan ahhhh. bir de cipslerden bazen birden fazla taso çıkardı t.şşaqlarım sevinçten tavana vururdu...

Off çok fantastik bir anlatım :D

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

HAYVANYASAR bunu yazdı:
    rektaltuse bunu yazdı:

mega taso, süper taso, döner taso ahhhh ulan ahhhh. bir de cipslerden bazen birden fazla taso çıkardı t.şşaqlarım sevinçten tavana vururdu...

Off çok fantastik bir anlatım :D

öldüm gülmekten. işyerindeki elemanlar bana bakıp duruyo allah kahretmesin seni.

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=taso&folderid=69095

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrfatih57
    mrfatih57's avatar
    Erkek
    arkadaşalr ebnde parabiriktiriyorum eski paralar cumhuriyet dönemiminden tamamladım .. hatta bi miktarroma parasıda buldum ... süper bi hobi

bizim gercek kıldıklarımıza onların hayallerı bıle yetısemedıı <br> (fatih sultan mehmet han)..... neden azmın bu kadar sureksız senmı yoksa davan mı yureksız ??
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eselcuker
    eselcuker's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:

zuhauha süper walla koptuım xD

AMD Rulezzz =)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    fisek http://www.osmanliparalari.com/ sahibi Bozarslan bey telekom kartlari koleksiyonu yapiyor. İsterseniz kendisi ile irtibat kurun, umarim yardimci olur.

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek

xtlan bunu yazdı:
    fisek http://www.osmanliparalari.com/ sahibi Bozarslan bey telekom kartlari koleksiyonu yapiyor. İsterseniz kendisi ile irtibat kurun, umarim yardimci olur.

Saol :)

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
Toplam Hit: 1806 Toplam Mesaj: 11