Kombiden Anlayan Mürit?
-
Hocalar merkezi ısıtma kullanıyoruz bütün mahallenin tek merkezi var. Sıcak su geliyor merkezden öyle ısınıyoruz. Kombi havamı yaptı nedir üstü sıcak altı soğuk amk delircem bütün evin peteklerdeki takliye muslukçuklarını açtık tornavida yerinden 2 saatir bolaştıyoruz.... :S
Bunun bir taktiği sırrı çözümü bilineni varmı
şuan yaptığımız
TÜM VANALAR TAMAMEN ALT ÜST %100 açık
TAHLİYE MUSLUKLARINI AÇTIK KÜÇÜK TORNAVİDASIYLA.
BEKLİYORUZ...
TÜM VANALAR AÇIKMI OLACAK YOKSA GİDİŞ YADA GELİŞTEN BİRİ KAPALIMI OLACAK NEDİR OLAY?
-
bi kaloriferci söylemişti,sadece üst vana kapatılır ve hava öyle alınır diyodu(ama kalorifer soğukken almak daha doğruymuş ne hikmetse).Havayı aldıktan sonra açabilirmişsin.Bi dene bakalım...
-
en üstte hava purjörü vardır ama pek sağlıklı bi alım sağlamaz arkadaşımın dediği gibi hava yapmıştır biri gelip halledebilir .
-
hava olsa ust soguk alt sıcak olur
bunun derdı baska :D
bence su gelıyo ama gıdemıyor
bıde merkezı ısıtma demıssın cok daırelı bır yerse alt kata ve ust kata sor durum ne dıye
-
Vanaları kapat. Bekle petek soğusun kendine gelsin bir ondan sonra üstteki purjörün minik deliği aşağı gelcek şekilde çevir beyaz yerini koy altına birşey. Purjör anahtarı ile aç.
Love u otomatik purjör :)

-
hocam bu bölümün dersini görüyorum ama sorunu bile anlamadım :D çözünce benide aydınlatırsan iyi olur :)
-
Hoca sorun kısaca şu sabahtır uğraşıyoyoruz purjör dediğiniz yerden sürekli su boşaltıyoruz kaynayana kadar hepsinden kapatıyoruz sonra havası çıkmıştır diye. Soğuyor gene sıcak su geliyor gitmiyor peteklerin aşağısına birden oldu :(
Sorun nedir yardımcı olun hocalar fikir verin götüm dondu amk