Komedi Dizisi Tavsiyesi
-
how i met your mother, scrubs, californication, south park (alakasız aralarında ama :D), blue montain state, shameless biraz izledim. beğendim bunları severek takip ettim/ediyorum.
bunlara benzer dizi arıyorum. o kadar çok var ki göze alamadım açıkcası bazılarını ilk bölümünü izledim kanım ısınmadı. çokta eski olsun istemiyorum
-
The Big Bang Theory
-
DevilRullz bunu yazdı
The Big Bang Theory
family guy
how ı met your mother
south park
http://www.dizi-mag.com/Comedy-dizileri.html?s=2
-
my name is earli izlemeden ölme derim
-
DevilRullz bunu yazdı
The Big Bang Theory
+1
Family guy tarzı simpsons vs izleyebilirsin oldukça komiktir bide bu kanlı bi animasyon vardı o neydi ya
-
Ka1nsha bunu yazdıDevilRullz bunu yazdı
The Big Bang Theory
+1
Family guy tarzı simpsons vs izleyebilirsin oldukça komiktir bide bu kanlı bi animasyon vardı o neydi ya
Happy tree friends
Benim onerim two and half men
-
o dizide de zengin olan adam varya ( adını unuttum amk hizmetçinin adını hatırlıyorum onu hatırlamıyorum ) o çıktıkdan sonra pek tat vermedi bende
-
My name is Earl'ü izleyip bitirmelisin. hiç bi dizide bu kadar eğlenmedim. adeta bi ayin gibi biramı fıstıgımı hazırlayıp gunde 3-5 bölüm arka arkaya izlerdim. nefis!
Raising Hope aynı yapımcı aynı oyuncular. my name is earl'e göre daha fazla anıra anıra güldüm bu dizide ama şunu söylemeden geçemem. hemen hemen her bölümde earl'e bir gönderme. earl'den bir karakter var. eğer earl'ü izlemeden bunu izlersen bi çoğunu kaçırıp boş boş bakabilirsin ekrana.
my name is earlü dene. beğenir bitirirsen Raising hope'u daha da seveceksin!