Komedi Filmleri Hakkında
-
Geçen gün çok heyecanla ve merakla beklediğim ÇOK GÜZEL FİLM HAREKETLER BUNLAR filmini izledikten sonra gerçek ustalar kalmadı artık demekten kendimi alıkoyamadım. Neden?
Şimdi film güzel ama güzel olmasına ama abi güldüremiyor insanı yada güldürüyor ama sadece güldürüyor düşündüremiyor güldürürken. Eyvah Eyvah olsun Recep İvedik 1,2,3 olsun, Yahşi Batı olsun bir Kemal Sunal filminin yerini tutmuyor Bir Eşeoğlu eşşek dedirtemiyorlar yada Kemal SUNALA bir tanrı vergisimiydiki bu kadar güzel rolunu oynayıp çekip gitti. Şimdiki komedi filmlerini izliyorum bir daha izleyesim gelmiyor abi ama Kemal SUNALIN filmlerini ezberlediğimiz halde yapacağı espiriyi bildiğimiz halde yinede gülüyoruz. Bir Kibar Feyzo bir Kapıcılar Kralı bir Propaganda bir Devlet Kuşu bir Kanlı Nigar bir Gülen Adam, Süt Kardeşler, Şark Bülbülü,Zehir Hafiye ... saymakla bitmeyecek daha bütün filmleri. Şimdi acaba satece bizim küçüklükte izlediğimiz film olduğu için mi bize güzel geliyor yada bu filmlerle buyuduk diye mi? ilk okula giden yiğenlerim var o bile TV filmin çıkacağını görünce hemen amca Kemal SUNALIN filmi var izleyelim diyor. E tabi sansürlü tadı olmuyor ama yinede güzel bir Recep İvedikten katkat güzel, Zaten Recep İvedik filminin neden sevildiğini anlayamadım. Saçma sapan bir şey belki kendini Kemal SUNALIN Hanzo filmine benzetmek istemiş olabilir diyecem ama onun verdiği tadın yanından bile geçemiyor. Bununki saçmalık hatta saçmalığın daniskası.
Sevgili Kemal SUNAL bu dünyada sen bizi güldürdün Allah'ta seni güldürür inşallah diyerek büyük sinama sanatçısı ustamızı yad ediyorum.
Not: Zevkler ve renkler elbette tartışılamaz. Sadece kendi düşüncelerim. Saygılarımla.