Komedi Gibi Bilgisayarım Pes2013 Açmıyor
-
hocalarım yine sizin anlıyabileceğiniz bi sorunumla karşıyayım şimdi müridler
elimde iyi saydığım bi bilgisayarım var asus x550v
daha önce bu bilgisayarda çatur çutur full grafiklerle oynadığım pes2013 e bayadır ara vermiştim oynamıyodum
az önce canım sıkıldı bi oynayayım dedim ve şu hatayla karşılaştım
ne var bunda demeyin çünkü bilgisayarım pes 2013 ü havada karada açması lazım bilgisayarım açtığı oyunlar bunlar
http://imgim.com/masamınüstü.jpg
ama pes 2013 ü açamıyor kesinlikle bi yerde hta var şimdi ben ne yapmalıyım hocalarım siz bu işlerden anlayan adamlarsınız şimdiden teşekkürler
karşılaştığğım hata : http://imgim.com/pesadsız.jpg
-
Nvidia kontrol paneli > 3D ayarlarının yönetilmesi oradan sağ sekmeye geçip pes2013 ü Yüksek performanslı ekran kartı seçiyorsun daha sonra o menüye settings.exe yi de ekliyorsun daha sonra settings.exe ye girip ayarlarını yapıyorsun en sondaki sekmeden(tab) özelliklerin hepsinde iyi yazması lazım daha sonra oyununa giriyorsun
-
hocam galiba ayarlardan vga olan ekran kartını değiştirmen gerekiyor.
-
EnesErgun bunu yazdı
Nvidia kontrol paneli > 3D ayarlarının yönetilmesi oradan sağ sekmeye geçip pes2013 ü Yüksek performanslı ekran kartı seçiyorsun daha sonra o menüye settings.exe yi de ekliyorsun daha sonra settings.exe ye girip ayarlarını yapıyorsun en sondaki sekmeden(tab) özelliklerin hepsinde iyi yazması lazım daha sonra oyununa giriyorsun
hocam kızmayında kontrol paneline nasıl gidiyooruz valla bilmiyorum
edit : tammam tamam buldum hocam hemen deniyorum
seboist tarafından 22/Ara/14 16:56 tarihinde düzenlenmiştir -
devil may cry candır.
-
EnesErgun bunu yazdı
ya ben bu tahribatı seviyorum ya saol hocam oldu helal olsun vallahi teşekkür ettim
-
c0nverse bunu yazdı
hocam galiba ayarlardan vga olan ekran kartını değiştirmen gerekiyor.
aynen hocam değiştirdim üstteki müridin söylediği yoldan sırayla giderek yaptım sanada teşekkür ettim saolasın