folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Komediye Bakın.

Komediye Bakın.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Medyum%20kadın:%20
    Takvim gazetesinin gündeme getirdiği bir iddiaya göre, canlı yayından birkaç dakika önce Maslak Beyaz TV stüdyolarına giden bir kadın, medyum olduğunu söyleyerek Tatlıses'le görüşmek istedi.

Meçhul kadın, ünlü sanatçının yardımcılarına uzun süre dil döktü, "Onunla görüşmem lazım, çok önemli" dedi. Ancak çabaları sonuçsuz kalan kadın, "İbrahim Bey'e söyleyin, bugün başına çok kötü bir gelecek, dikkatli olsun" dedikten sonra ortadan kayboldu.

http://www.sabah.com.tr/Gundem/2011/03/15/medyum_kadin_tehlikede

Libya olaylarında ise hızır çıktı amk bunda da medyum yandan yemiş çıktı :)

ne diyon?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

Kadın işte abi . Her boktan haberi var . Tanıyorum ben onu . PM'den ulaşın tahribat.com profil linkini vercem kadının .

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek

hocalar bu medyum kadın benim reflüyü de iyileştirebilir mi acaba?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Coiner bunu yazdı:
    -----------------------------

Kadın işte abi . Her boktan haberi var . Tanıyorum ben onu . PM'den ulaşın tahribat.com profil linkini vercem kadının .

Bu mu ? :)

ne diyon?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

Daniel-Koo bunu yazdı:

Coiner bunu yazdı:

Bu mu ? :)

Aynen :D Hatta şu pipisini gösteren çocuğun çıktığı linki koysaydın iyi olurdu her gelen ban yer falan :D:D

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Hacılar bi de ibrahim tatlıses vurulmadan bi gün önce tayyip'a şu mesajı atmış;

(Erdoğan telefondan mesajı okudu) "Partimizden aday olayım veya olmayayım, önemli değil. Ben ve etrafımdaki dostlarım sizin delikanlı tarafınızı seviyoruz. Böyle bir başbakanımız hiç olmamıştı. Başarılarınız daim olsun. Saygılarımla İbrahim Tatlıses."

Neden herkes her olan olayda kendini şahlandırmak ister ? :D

ne diyon?
Toplam Hit: 771 Toplam Mesaj: 6