Komık İtiraflarımızı Yazalım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baskenthack
    baskenthack's avatar
    Erkek
    arkadaslar ıkon belli ama acıklamalı olması daha ıyı.
    (pislik)ve itiraf olayı işte.yaptıgınız ve kımsenın bılmedıgı ama kurtulmak istedıgınız azaplar vardır.yazın paylasalım gülelım bıraz....
    bılınenlerıde yazabılırsınız....

bızım mahallemızde bıtane kız yurdu var(ozel)
    oradan bır kızla tanısıyordum ben..daha yenıydı dosttuk yanı sadece.bırgun yurdun muduresı ıle kapıstık kızların yuzunden.asagısı yukarısı derken kadına laf dınletemedık.
    neyse hergece planlar yaptım nasıl öc alırım dıye.sonra aklıma harıka bişiler geldı.
    bırgun arkadaslarla ortak evlerımıze ankara buyuksehır beledıyesının ve kendı beledıyemızın bayragını astık.
    yurdun kapısınada gıdıp guvenlıge onceden temın ettıgımız bayrakları verdık.
    yurdun muduresıne dedıkkı.bugun bızım beledıyemızın kurulus yıldonumu.bulundugunuz sokakta cok eskı tarıhı bır sokak.beledıye baskanımız buradan gecıcek dedık.
    yurt muduresı saf karı kocaman bır turk bayragı astı yurdun on tarafına.catıdan yere kadar.yanlarınada bızım beledıyenın bayraklarını asmıstı)))))))))
    bu olayı herkes duydu)))sanırım aylarca yurdun onunden gecerken bu olaya güldük.halede gelerız bız arkadaslarla)))))
    kadını nasıl kekledıysek bır ay yuzunu gormedık mahallede.
    senelık ızın aldı tatıle gıttı muhabbetlerı basladı bukesde mahallede)))))))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eggshell
    eggshell's avatar
    Erkek
    evet itiraf ediyorum apartmanın içinde mastürbasyon yaparak selpağı komşunu kömürlüğüne ben attım..ne olmuş yani,siz hiç genç olmadınız mı?

with two hands my brothers..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    katil_tm
    katil_tm's avatar
    Erkek
    itiraf etmek istemiyorum ama 45 kişiklik sınıfta dersin ortasında öğretmenin çantasından ben yazılı kağıdını çaldım ve sadce en arkada oturan birkişi gördü

sex bir sanattır tecavüz....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baskenthack
    baskenthack's avatar
    Erkek
    komsumuzun bır dolmusu vardı.uyus olurdum yaaaaa.adam sabahın 05:30 unda eksozu sonuna kadar acar ısıtırdı motorunu sanırım.5 dk 10 dk hep aynısını yapardı.
    bır gun uyuz oldum ve bır pislik yapmak fıkrı uyandı bende...gece indim dolmusun yanına ve dolmusun yanında yazan yazıyı su sekılde değiştirdım.

yazının orjınalı;
    [türkiş-ulus-bendderesı]

değimiş yenı etıketlı hali;
    [türkiş-ulus-kerane]:))))))))

acıklama:bu bendderesı denen yerde genel varda:))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eFe19KAN
    eFe19KAN's avatar
    Erkek
    Arkadasım soulforge u okumadığımı zannediyor ve kendini kitabı verdikten sonra aldıı için pişman ediyor
    İpne Raistlin nolcak...

Sonsuza kadar yaşayabilen ölü değildir, Tuhaf zamanlarda ölüm bile ölebilir.
Toplam Hit: 2105 Toplam Mesaj: 5