Komplo Teorisi
-
Bugün sizinle haftasonu oynanacak olan DİYARBAKIRSPOR - BURSASPOR macını ele almak istiyorum.Bilenler ve bilmiyenler için bu macın önemini tekrar vurguluyalım.Biliyorsunuzki ligin ilk devresinde iki takımın arasında üzücü ve istenmiyen görüntüler yasandı.Ertesi hafta cezası nedeniyle Adanada mac yapan diyarbakırlı bir kaç taraftar ile görüşmüştüm.Hepsinde tek bir dilek" İnşallah o güne kadar ölmem". Coguna hükümetin bu olaya sessiz kalmıyacagını belirttim. Gerekirse taraftar getirmezler dedim. Ama ilginC bir yaklasım geldi taraftarlardan "ONLAR GELMEZSE FUTBOLCULARDA mı gelmiyecek "?
Şimdi soruyorum üzücü olaylar yasanmadan önce
İKİ TAKIMIN YÖNETİCİLERİ NE YAPIYOR ?
EMNİYET VE DEVLET NASIL BİR PLAN İÇİNDE?
BURSASPOR un PUAN KAYBETMESİNİ BEKLİYEN DİGER TAKIMLAR NE YAPIYOR?
(unutmayınki bursaspor kaza ile sampiyon olursa yıllardır fener ,beşik ve cimboma ödenen primden bursayada aktarılacak )
VE ANARŞİSTLER NE YAPIYOR?
Bence gene büyük bir gürültü cıkacak.Cünkü Diyarbakırın Konyaspora yaptıgı Türk futbol tarihinin kötü izleri hala silinmedi.
-
Bişey olmaz.
-
bende buraya yazıyorum .. olayı maçtan çıkartıp savaşa çevirecekler .. maç bahane terör şahane ;)
-
herkez kendi çöplügünde öter, yapacak birşey yok :)
-
biişey olmaz
-
diyarbakırsporu ilk 1.lige cıkarmak için altay sporu feda etmişlerdi. hatırlayanlar vardır maça hiç bir basın mensubunu almamışlardı. altay ekibini döve tekmeleye üst lige çıkılması devlet tarafından engellenmişti.
-
KroBey bunu yazdı:
-----------------------------
Bişey olmaz.
-----------------------------Bursanın taraftarı gelsin. Kalıbımı basarım KAN CIKACAK :=)
-
Renato bunu yazdı:
KroBey bunu yazdı:
Bişey olmaz.
-----------------------------Bursanın taraftarı gelsin. Kalıbımı basarım KAN CIKACAK :=)
-----------------------------o zaman elinden geleni yap ve çıkmasın..