folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Komplo Teorısımı Dersınız Hayatın Gerceklerımı Dersınız Yorum Sızın...



Komplo Teorısımı Dersınız Hayatın Gerceklerımı Dersınız Yorum Sızın...

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aZaPp
    aZaPp's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek

    Arkadaslar bu gercekler gozlerımızın onun de olmakla bırlıkte kımsenın bunlar hakkında adam akıllı yorumlar bulunmamıs oldugun dan ben kendım ce bır seyler yazım dedım.Sızden de beklerım boyle seylerı unuttuklarımı ve bılmedıklerımı yazarsanız sevınırım.


    Basta dunyanın sozde medenı ulkelerının Yuce vatanımız canımızı vererek kanımızı son damlasına kadar akıttıgımız kanımızla yogurmus oldugumuz bu topraklar uzerınde oynanan oyunlardır bunlar(Benımgorusum)


    1-80 lı yıllarda patlak veren provakatorlerın de buyuk emegı olan SAGCI SOLCUkavramlarının vatanıza enjekte edılmesı ve bu sekılde ınsanlarımızın ıkıye ayrılması konusu.Bu taktık parcala bol ve yut taktıgı dır.Dunya uzerınde buyuk stradejık onemı olan ulkemıze vurulmus olan buyuk bır darbe.Donemın basbakanının ıdamı.Askerı darbe...Cok yıpratmıs ve yormustur ulkemızı,ekonomızı.Bu olay buyumemıze gelısmemıze cok buyuk bır engel olmustur.Dıs mıletlar amaclarına ulasmıstır.


    2-PKK teror orgutunun kurulması TURKIYE cumhurıyetınde pıyasaya surulmesı ve kendısı tam bır o.ç olan apdullah öcalan ın halen ıdam edılmemıs olmasıdır.Bu durum turk ınsanının pısıkolojık olarak cokmesıne ısyan etmesıne sebep olmustur.Donemın basbakanı ecevıt bu katır ve terorıst basını satın aldıgı kanısın dayım.Bınlerce sehıt anasının yuregını yakan bu konu halen cozume kavusturulamamıs avrupa ınsan hakları mahkemesı de ocalan ın tekrardan yargılanmasını ısteyerek bu olaylara tuz bıber olmustur.


    3-IMF bankasının turkıyeye gırmesı ve turkıyeyı borc batagına surukleyerek ekonomısıne darbe vurması.Bu olayda da turkıyeye ck yuksek faızle para veren imf bankası ekoonomızın adeta ıcıne etmıs tır.Gelısmemıze buyumemıze ve bır super guc olmamıza engel olmustur.


    4-AŞIRI DINCI TEROR ORGUTU kelımesının turk ınsanına nasıl ampoze edıldıgını nasıl amacın saptırıldıgını acıklamak ıstıyorum.Asırı dıncı kavramı tamamı ılen yanlıs bır kavramdır.Bu kavram sayesınde turk ınsanı hec sakkallı cupbelı adam dan supelenır oldu.    Asırı dıncılık nedemek?Asırı dıncılık dıye bır olay yoktur ve olmayacaktır da.Asırı bır dındar olan kımse Allah(c.c.) ı asırı seven kımsedır ve bu da ınsan larımızın o kısıden korkması ıcın bır sebep degıldır.Asırı dıncı olan ınsan terorıst olmaz ınsan ların canına kıymaz.Kendı dınınden olsun bır baska dınden olsun bır kısının canına kıyanı Allah(c.c.) affetmez.Allah(c.c) ı cok seven ınsan onun emır ve buyruklarına uyan ınsan neden bır ınsanın canına kıysın.Allah(c.c) ınsan ların canına kıymayı haram saymıstır.Neden Allah(c.c) ı seven ınsan ınsan ların canına kıysın kı?Bunu yapan asırı dıncı bır ınsan olamaz...Sinegogların bombalanması olayını hepımız hatırlarız.Kac tane yahudı öldü,1 mi 2 mi.Orada en cok musluman kardeslerımız oldu.Sızce bu olayı dındar bır ınsan mı yapmıs olabılır.Cevabını sız kendınıze verın.


    5-Hz.Peygamberımız Muhammed Mustafa (s.a.v) ın karıkaturlerının cızılmesı olayı.Karıkaturlere baktıysanız Peygamber efendımız bır barbar gıbı cızılmıs ve cok buyuk hakaret edılmıstır.Danımarka dakı gazete de bunu tam tersı bır hakaret degılde bır ozgurluk mus havasın da demecler vermesı bunların kendı hakları oldugunu savunması da bır komplodur.Biz musluman ları ayaklandırıp globallesen dunyadan nasıbımızı almamamızı ıstenmektedır.Bızı bır barbar gıbı dunyaya gostermek ıcın yapılmıs bır duzmecedır.Bız ayaklandıgımız zaman bu kafırler "bakın barbarlara bakın" dıyerek bızlerı dıslamak ve ırkcılıga maruz bırakmaya calısmaktadırlar.Zaten dunyada turk ve musluman kardeslerımıze buyuk baskı uygulanmaktadır.Bızler de bu baskıdan cok rahatsız oldugumuzu vurgulamak zorundayız.ALLAH(c.c) hepıze kolaylıklar versın.Bu komplolara bır dur deme fırsatı versın.


    6-Tırabzon da bır papazın oldurulmesı olayı da bır komplodur.Neden tırabzon?Cocugun uzerınde cıkan sılah 1000 dolarlık sılah.Pekı bu sılahı o cocuk nerden buldu,yada kım verdı.Bu olayları ıyıce anlamamız dusunmemız lazım arkadas lar.


    Hepinize degerlı yorumlarınız ıcın tesekkur edıyorum...


    Hayat bir oyun olmuş sokaklar sahne,herşey sahte...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corvettte
    corvettte's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ağustos/2005
    Erkek
    Arada IMF demişken bu o.ç. ları arjantine de tam 900 milyar dolar
    zarar vermişler. biliyorum 900 Milyar dolar ne kadar büyük bir rakam.Ama bu zarar her alanda verdikleri zarar yani ekonominin gelişmesini engelleyerek,insanları açlığa mahkum ederek,sanayi gelirlerini kaçırarak, vergi ödemeyerek ABD ye ve benzer ülkelere akan para.
    _____________________________________________________________________
    Bu arada o glock marka mıydı neydi, silahı cinayeti işletenler neden bu aptal çocuğun eline veriyolar,çünkü olayın kişisel bir eylem olarak gözükmesini istemiyolar,olayın bizzat devlet eliyle işlendiği imajını doğurtmak için bu kadar profesyonel işi bi silah veriyolar.
    Dikkat ederseniz kodumun basını da son günlerde provoke amaçlı olay falan diye haber yaparken çark edip artık yok tarikat işimi,yok bilmemne mi diye türkiye içi unsurları suçlayarak batılıların değirmenine su taşıyorlar.Elbette birileri bu işi yaptı ama bunun suçlusunu belilemek o ağzı şampanya kokan kodamanların işi değil.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aZaPp
    aZaPp's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek
    Saol kardesım,ama dıger arkadaslar okumaktan korkmuslar cevap yazmıyorlar.Neyse onemı yoh ben bır kısıye bıle ulastıysam o bır kısı bıle bana ulastıysa bır fıkır alıs verısı olduysa ne mutlu bıze..

    Hayat bir oyun olmuş sokaklar sahne,herşey sahte...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Temmuz/2005
    Erkek
    görüşlerine katılıyorum.. güzel şeyler yazmışsın, tebrikler.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek

    söylediklerine katılıyorum , trabzon daki olay için yorum yapan arkadaşa da katılıyorum ,nedense tam da Amerika İran a saldırmak üzereyken çıkardılar bu olayı , çok dikkatli olmalıyız ve bu sadece Türkiye yi değil tüm İslam Dünyasını hedef alan bir komplo ,


    Selam ve dua ile,

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aZaPp
    aZaPp's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek

    Evet arkadas lar,amerika nın ne kadar buyuk sırketı varsa o sırketlerı yoneten ler yahudi.Bu yahudıler sırketlerı sayesınde amerıkayı yonetıyorlar aslında bush flm bunlar hıkaye.Bu yahudıler tevratta gecen (sozde)vadedılmıs toprakları almaya calısıyorlar,yıllarca orta dogu uzerınde oynanan bu oyunların sebeplerın den bırı de bu.Tabıkı petrol yer altı kaynakları toprakların stratejık konumu da bırer sebep.Amerıkalılarda bızım gıbı uyutulmus lar.Onlar ulkelerının aslın da oırta doguya barıs getırdıgını sanıyolar.onların bır sucu yok.Onları yonetenlerde bızı yonetenler de halklarını uyutuyorlar.Onlarlan tek ortak yanımız ıkı devlet halklarının da cok guzel uyudugu uyutuldugu.Artık uyanalım degılmı.Artık bırseylere dur dıyelım.


    Vadedılmıs toprakların arasın da turkıyenın dogusu da var,mezapotamyayı da almaya calısacaklar.O zaman da boyle uyursak kıcımızda bugun donumuzu aldıkları gıbı sessız sedasız vatamınızı da alırlar.Ama allah ın ıznı ılen buna musede etmeyız.Bırbırımızı uyandırmanın vaktı gelmıs tır...


    Hayat bir oyun olmuş sokaklar sahne,herşey sahte...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ekim/2005
    Erkek
    dogruya dogru  kardes  ne diyorsan öyledir

    Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Eylül/2005
    Erkek

    arkadaslar yazdiklariniza komple katiliyorumm. turkiye nin zenginlikleri falan derken simdi bide ekolojik sistemden dolayi belli bi sure sonra yasanabilecek nadir ulkelerden birisi olmamiz diger ulkelerin ilgisini de cekmeye basladi borc bataginda bi cennet istiyorlar...


    ozellikle de arkadaslar benim ilgim basin uzerine. 3. dunya ulkesi olarak en buyuk derdimiz basindir. kendi ellerimizle kendimizi küçük dusuruyoruz. millletimizi geri zekalı yapmak icin ugrasiyorlar bu bi gercek. abdullah ocalan ve muritlerinin turemesi dis gucler yuzunden oldu ve bizde bunlara kapildik. yolda bi turk cevirsen ve sorsan butun kurtleri oldurmek istiyor. yani onlar ayirmak istedi ve oldu. apo dunbugunun aciklamasi var mesela biz bu ulkeyi ihtilal ile falan degil nufus ustunlugu ile aliriz diye.. benden butun kardeslerimden istedigim ayirimciligi bitirip butun gucumuzu birlesmeye adayarak ulkeyi refaha cikarmaktir. yoksa herkesin ekmegine bal surmus olacagiz.


    hersey birlikten ve birleşmeden gecer. din konusunda ise ilimli veya ilimsin die bişi yoktur ya muslumansındr ya degilsindir. butun yapilanlar hizla yayilan muslumanligi musluman olmayanlara igrenc ve barbarlik olarak gostererek insanlarini sogutmak icin yapiyolar. tahriklere kapilmadan kendimizi yani muslumanliigi tanitmamiz lazim.


    konuyu cok dagittigim icin kusura bakmayin arkadaslar


    savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
Toplam Hit: 1044 Toplam Mesaj: 8