folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Konferans İçin Konuşma

Konferans İçin Konuşma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gaara
    Gaara's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Okulun Sitesini bir arkadaşımla Birlikte yaptık ve Bize Yüksek başarı belgesi verilecekmiş Esenyurt kültür merkezinde ve hocam benden konuşma hazırlamamı istedi oraya çıkıp konusmak sorun deil de ne konusacağım sorun Sokak Ağzıyla Bir iki birşey gevelerim fakat kimse bişi anlamaz Konusma Sırasında Neler yapmalıyım sizce ?

Birde Konusma Sırasında Etkili Konusmak için ne önerirsiniz ?

Bazen insanlara bakıyorum da hoşlanmaya değer birşey görmüyorum.Herkesten uzaklaşmayı sağlayacak kadar para kazanmak istiyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MikRoBiT
    MikRoBiT's avatar
    Erkek

Bu görevin nasıl verildiğinden bashes ilk. Sonra siteyi nasıl yaptığınızı nerelerde zorlandığınızı basit bi dille anlat. Sonrada öğretmenlerine falan teşekkür et..  ?

Ban servis - Instagram Facebook WhatsApp Snapchat
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gaara
    Gaara's avatar
    Erkek

Hocam Çok Sağol Valla ya haberi yarım saat önce aldım konusma yapıcamı heycan dan Düşenemez oldum :S şidmi kısa bir konusma hazırlıyacağım ...

Bazen insanlara bakıyorum da hoşlanmaya değer birşey görmüyorum.Herkesten uzaklaşmayı sağlayacak kadar para kazanmak istiyorum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xsharez
    Xsharez's avatar
    Erkek

(a)Hitap cümlen ;

Sayın müdürüm, sayın öğretmenlerim, sayın öğrenci arkadaşlarım...

(b)Konunun sunuluşu;

Bugün burada toplanmamızın amacı TUFAN KAYA arkadaşım ile beraber yapmış Okulumuz BAHÇELERİÇİ İLKÖĞRETİM okulunun web sitesi tasarımı ve içeriği hakkındadır.

(c)Konferansın Amacı;

Yapmış Olduğumuz Okulumuzun web sitesi olan www.tahribat.com'un kullanılabilirlik alanı ualaşabileceğiniz veriler, özveri ve feragetimizi anlatabilmekdir.

(d)Konunun Açılması ve Anlatılması;

Sitemiz olan www.tahribat.com aslında hepimizin bildiği fakat dış il, ilçelerde bilinmeyen okulumuzun görünüşü ve öğretmen öğrenci hakkındaki bilgileri sunabilmekdir. Velilerimiz ve bizler not sistemimizi daha iyi takip edebilmek eksik olan yönlerimizi görebilmek veyahult bizi okulda takip etmeye zamanı olmayıp velilerimizin sitemiz üzerinden eksiklerimizi görebilmesi amacina yapılmış olmakla birlikte diğer illere sosyal faaliyetlerimizi ve başarılarımızı gösterebilmek amacına yapılmışdır. (Hacım kusura bakma hatun başımda bekliyor saçmalayabilrim sen bu mantıkta düzeltirsin. sitenin içeriğini anlat bu kısımda amacınızı anlat)

(e)sonuç;

Sitemizin yapımında bize yardımcı olan Sayın Müdürüm Tufan KAYA, Sayın öğretmenlerim (Tufan KAYA, Ayşe KAYA, Çağla KAYA), Değerli arkadaşlarımın maddi manevi yardımlarından dolayı ve bize güvenerek okulumuzun sitesini yapmamıza müsade eden Sayın Müdürüm (Tufan KAYA'ya) tekrardan minnettarlığımı bildirir güven ve feragetle saygılarımı sunarlım

Arz Ederim...    (bu bölümdede anlicagin uzre milletin dötünü kaldır. sanki onlar yapmış gibi davran)

(f)Soru cevap;

konusmanın sonunda sorusu olan varmı diyerekten sorarsın gelebilecek sorulara cevap verirsin.

Kimseden Birşey İstediğim YOK.,!! Az Ötede Oynayın Yeter.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gaara
    Gaara's avatar
    Erkek

Xsharez bunu yazdı:
    -----------------------------

(a)Hitap cümlen ;

Sayın müdürüm, sayın öğretmenlerim, sayın öğrenci arkadaşlarım...

(b)Konunun sunuluşu;

Bugün burada toplanmamızın amacı TUFAN KAYA arkadaşım ile beraber yapmış Okulumuz BAHÇELERİÇİ İLKÖĞRETİM okulunun web sitesi tasarımı ve içeriği hakkındadır.

(c)Konferansın Amacı;

Yapmış Olduğumuz Okulumuzun web sitesi olan www.tahribat.com'un kullanılabilirlik alanı ualaşabileceğiniz veriler, özveri ve feragetimizi anlatabilmekdir.

(d)Konunun Açılması ve Anlatılması;

Sitemiz olan www.tahribat.com aslında hepimizin bildiği fakat dış il, ilçelerde bilinmeyen okulumuzun görünüşü ve öğretmen öğrenci hakkındaki bilgileri sunabilmekdir. Velilerimiz ve bizler not sistemimizi daha iyi takip edebilmek eksik olan yönlerimizi görebilmek veyahult bizi okulda takip etmeye zamanı olmayıp velilerimizin sitemiz üzerinden eksiklerimizi görebilmesi amacina yapılmış olmakla birlikte diğer illere sosyal faaliyetlerimizi ve başarılarımızı gösterebilmek amacına yapılmışdır. (Hacım kusura bakma hatun başımda bekliyor saçmalayabilrim sen bu mantıkta düzeltirsin. sitenin içeriğini anlat bu kısımda amacınızı anlat)

(e)sonuç;

Sitemizin yapımında bize yardımcı olan Sayın Müdürüm Tufan KAYA, Sayın öğretmenlerim (Tufan KAYA, Ayşe KAYA, Çağla KAYA), Değerli arkadaşlarımın maddi manevi yardımlarından dolayı ve bize güvenerek okulumuzun sitesini yapmamıza müsade eden Sayın Müdürüm (Tufan KAYA'ya) tekrardan minnettarlığımı bildirir güven ve feragetle saygılarımı sunarlım

Arz Ederim...    (bu bölümdede anlicagin uzre milletin dötünü kaldır. sanki onlar yapmış gibi davran)

(f)Soru cevap;

konusmanın sonunda sorusu olan varmı diyerekten sorarsın gelebilecek sorulara cevap verirsin.

-----------------------------

YA kardeşim Süpersin mükemmelsin Diyecek bir şey bulamıyorum çok sağol ya

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xsharez
    Xsharez's avatar
    Erkek

Yok estafurullah hacım hatun başımda yazdırmadı bir türlü. birde sitenin içeriğini bilmiyorum tam bilsem dökdürürdüm simdiki yazdıklarım kalıp olarak oldu sen onları cok rahat gelişdirirsin. sitenin icindeki olan şeyleri içerikleri anlatırsın yapma amacını anlatırsın. fikrin nerden nasıl çıkdığını anlatırsın. Ama bak unutmaman gereken tek şey sonuç bölümü orada iyice pof pofla oretmenler ve müdürü çok hoşuna gider öyle şeyler onların :)

Kimseden Birşey İstediğim YOK.,!! Az Ötede Oynayın Yeter.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gaara
    Gaara's avatar
    Erkek

Valla çok sağol hocam hınzır gibi yetişdin... ^^

Toplam Hit: 781 Toplam Mesaj: 7