Konser İsinden Anlayan Varmi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    bu konser organize isinden anliyonuz mu hiç ugrastiniz mi ??
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

abla konser işi çok pahalıdır. 2 milyar civarı sanatçıya veriliyor en düşük.  kira filan.

belediye ve parti yada derneklerle konuşup ayarlanabilir. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    2 milyar ne yaw ben daha önemli grup için bahsediom ayrica sponsor bulcaz ama baska bilmediklerim var :/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek
    Menajeriyle fiyatı konuşman gerekir sonra mekan bulup mekan sahibi ile fiyatta anlaşmalısın. En önemlisi mekan sahibi ile anlaşmak ayrıca bol reklam gerek tabi organizeden sen de pay istiyorsan bi organizasyon şirketinden yardım alman gerekir tek başına bu işi yapmaya çalışırsan seni hem zorlar hem de külfetli bir iş
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    evet fiyat biliyom mekanlari arastircam ama organizasyon sirketinden nah yardim isterim ben yaparim arkadaslarda var :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    en boktan ihtimalle 10 Milyar sanatçıya bayılırsın EN BOKTAN ihtimalle. hacettepeliler gibi hıyar olurlarsa 50 milyar a patlar + mekan ayarlıcan sponsor olarak EFES filan tercih et içki markası o zman sağlam iş oluyor.

Living Death
Toplam Hit: 995 Toplam Mesaj: 6