Konsol Fiyatlarındaki Tutarsızlık
-
sa müritler bizim ufak biradere ps3 alıcam dogum günü hediyesi 1 aydır araştırıyorum ama tutarsızlık var fiyatlarda 2. el fiyatlarına bakıyorum ultra slim 500 gb - 250 gb fiyatları 550 tl den aşagı degil sıfır olarak bakıyorum 650 den başlıyor ne yani şimdi 2. el ile 0 arasında 50 - 100 tl mi fark ediyo nedir bu saçmalık ya adam mail atıyorum diyorum ki hocam bak sıfırı şu kadar 50 tl aşagıda satıyon 0 la gözünü seveyim biraz mantıklı fiyat belirle gideri bu diyo ki kaldıki ps4 de piyasa cıkmıs fiyatların iyicene düşmesi lazım ama adamlar nuh diyor peygamber demiyor aynı durum xbox içinde geçerli keza xbox un sıfırları biraz daha ucuz ama onunla orantılı olarak 2. elleride düşük nedir bu saçma fiyat tutarsızlıgı anlamadım gidip sıfır alırım hiç degilse kafam rahat olur garantisi olur vurdusu kırdısı olmaz.
-
genelde gittigidiyor dan satanlar fw ayarları yapılmış hdd hediyeli kırılmış cihazlar oluyor.
veya adam 10 tane 5 tane orjinal oyunu oluyor onları bedava adı altında fiyata dahil ediyor. onlara bak
orjinal takılcam diyorsan git 500 gb http://www.akakce.com/oyun-konsolu/en-ucuz-sony-playstation-3-super-slim-500gb-fiyati,866839.html
al geç
-
Hocam serbest piyasa ekonomisi ne bekliyorsun ki. İsterse 0 fiyatından yüksek fiyat bile verir.
Bide şu anda satılan sıfır ps3 ler kırılamıyor, yani cfw gibi bir şey yükleyip kolayca korsan oyun oynayamıyorsun. Ancak 250 küsür tl verip içine ayrı bir sistem taktırman lazım(cobra -ode). Eğer adamınkisi cfw yapılabilen sürümse o fiyatı istemesi normal.
-
torpedo_XL bunu yazdı
Hocam serbest piyasa ekonomisi ne bekliyorsun ki. İsterse 0 fiyatından yüksek fiyat bile verir.
Bide şu anda satılan sıfır ps3 ler kırılamıyor, yani cfw gibi bir şey yükleyip kolayca korsan oyun oynayamıyorsun. Ancak 250 küsür tl verip içine ayrı bir sistem taktırman lazım(cobra -ode). Eğer adamınkisi cfw yapılabilen sürümse o fiyatı istemesi normal.
yav müdür sen anlamadın beni galiba serbest piyasa eyw tamam ama mantık denilen bu olguya sahip degiller insanlar herhalde bazı 2. eller var sıfırlardan pahalı :D 2. elin mantıgı nedir abi kullanılmış cihazın fiyatı düşüktür ama bunlar 2.elin mantıgını anlamamıs gibi gözüküyor
CosTeR tarafından 21/Ara/13 19:23 tarihinde düzenlenmiştir -
CosTeR bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdı
yav müdür sen anlamadın beni galiba serbest piyasa eyw tamam ama mantık denilen bu olguya sahip degiller insanlar herhalde bazı 2. eller var sıfırlardan pahalı :D 2. elin mantıgı nedir abi kullanılmış cihazın fiyatı düşüktür ama bunlar 2.elin mantıgını anlamamıs gibi gözüküyor
hocam bak 2. satırda açıkladım neden olduğunu bir daha oku.
-
CosTeR bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdı
Hocam adamın sattığı cihaz eski firmware'dır korsan oyun çalıştırır. Piyasada çok bulunan birşey değil. Sıfırından pahalı bile olabilir. Bir dönem öyleydi hatta...
-
NmC bunu yazdıCosTeR bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdı
Hocam adamın sattığı cihaz eski firmware'dır korsan oyun çalıştırır. Piyasada çok bulunan birşey değil. Sıfırından pahalı bile olabilir. Bir dönem öyleydi hatta...
dogrudur hocamda ben zaten online oynamak için alıcam yani napayım korsan oyunu :D ps4 cıkmışken fiyatlarda hala bir düşme yok birde
-
hocam sony de çalışıyorum
paralel ithalat diye bişey var memlekette
orjinal ürün oda ama türkiyede garantisini sony euroasia vermiyo, elektrikçi hasan abi bilal emmi vs ithalatı yapan kiminle anlaştıysa.
istanbul bilişim
gold
vatan
bimeks vs bunlar arasındadır
ps grubunda tamir yoktur,garanti süresince değişim olur ücretsiz.
garanti sonrasında sony ürünü ise 80 euro+kdv
değilse 380 euro+kdv tamir bedeli talep eder sony.
paralelden alsanda garanti kapsamında değildir sony e götürürsen öperler ;)