Konteyner Ev Fiyatları Hakkında
-
Bugun fıyat sordum ıcın banyosu vc si mutfagı ve ıkı odasıyla 3x7 boyunda 7 bın tl ıstedı sızce nasıl fıyat varmı bu ısı ankara-kırıkkale cıvarında yapan murit ?
-
Alırken ne dahil ne değil diye sor zira 7000tl dediğin gibi için bence en az 1500tl ucuz.
Nakliye.
Montaj ve montaj ekibinin maliyeti.
Vasistaslı cam, cam korkulukları.
Ruhsat alacaksan ki elektrik-su için lazım proje bedeli.
Duvar izalasyonu varmı ve varsa kurulacak bölgeye uygun hesaplanmışmı? Kışın 100 yıllık çınarı bir sefere yaksan anca ısınır dandik izalasyonu süper diye satmasınlar.
vb.. sor
-
Olgunisik bunu yazdı
Alırken ne dahil ne değil diye sor zira 7000tl dediğin gibi için bence en az 1500tl ucuz.
Nakliye.
Montaj ve montaj ekibinin maliyeti.
Vasistaslı cam, cam korkulukları.
Ruhsat alacaksan ki elektrik-su için lazım proje bedeli.
Duvar izalasyonu varmı ve varsa kurulacak bölgeye uygun hesaplanmışmı? Kışın 100 yıllık çınarı bir sefere yaksan anca ısınır dandik izalasyonu süper diye satmasınlar.
vb.. sor
Hocam yer yakın oldugu ıcın 250tl e nakliye olur dedım ben burda hepsını montajlarım kurarım dedı adam.
Acıkcası Izalasyon olayını sormadım cok soguklarda bız gıdıp kalmayacagımız ıcın bız sadece yazın gıdıp bahcede otururuz aksamları acıkcası orayı hıc kalmak ıcın dusunmuyoruz piknik felan amaclı.
Proje lazım degıl dedıler konteyner ıcın ama elektırık cekılırken sanırım proje mutlaka gereklı ve ne kadar tutar bılgın varmı ? Ayrıca beton attırıyım dıyorum konteynerın altına konteyner yuksekde dursun dıyorum vc ve banyonun gıderlerın olacagı kısımlarıda delık seklınde yaptırım dıyorum betonun yanlısmı dusunuyorum ?
-
beton atmalısın. beton atmassan çürür
-
Benim düşüncem 100 dönüm bir tarla alıp içine konteyner koyup kendi mini yaşam alanımı oluşturmak; fakat bu işin resmi kısmı nasıl olur bilmiyorum. Elektriği rüzgardan suyu depodan tuvaleti foseptikten sağlamayı düşünüyorum. Tarlaya foseptik için izin veriliyormu bunu öğrenemedim. Tarlaya rüzgar türbini kurduruyorlar mı bunu da öğrenemedim. Adama soru soruyorum elli bin tane soruyla karşılık veriyor siktir et diyip geri dönüyorum. Biraz mevzuat işi.
-
h2run bunu yazdı
Bugun fıyat sordum ıcın banyosu vc si mutfagı ve ıkı odasıyla 3x7 boyunda 7 bın tl ıstedı sızce nasıl fıyat varmı bu ısı ankara-kırıkkale cıvarında yapan murit ?
forumda @KILICH var onunla bi görüş bu işi yapıyor, Tuzla'da yerleri vardı sanırım. yardımcı olur her konuda.
-
Bütçe olsa şöyle bişey yapsan ki bence konteynır parasının 2 katı kadarda bu ıvır zıvırlara para harcaman gerekebilir bence süper olur.İçine elektriğini,suyunu,tuvaletini herşeyini bağlayacan içinde yatıp kalmak bile olur.

-
RETRET bunu yazdı
Benim düşüncem 100 dönüm bir tarla alıp içine konteyner koyup kendi mini yaşam alanımı oluşturmak; fakat bu işin resmi kısmı nasıl olur bilmiyorum. Elektriği rüzgardan suyu depodan tuvaleti foseptikten sağlamayı düşünüyorum. Tarlaya foseptik için izin veriliyormu bunu öğrenemedim. Tarlaya rüzgar türbini kurduruyorlar mı bunu da öğrenemedim. Adama soru soruyorum elli bin tane soruyla karşılık veriyor siktir et diyip geri dönüyorum. Biraz mevzuat işi.
yapabilirsen hocam fikir olarak söyleyim çıkma kamyon kasalarından alıyorsun ebata göre kazıyorsun toprağı üstüne izolasyon sonrasında doldur su ile al sana havuz uygulamasını görmüştüm fakat savcılık kaldırtmıştı 1.5 mt sınırı vs diye