Kontor Karşılığı 1 Aylık Puanla Açılmış Rapid Satıyorum
-
arkadaşlar vodafone hattım var 30-40 kntr karşılığında az önce kendi ellerimle puanla açtığım tam 1 aylık rapid premium vereceğim.
alan kişi bundan sonrakiler için referans olur...
-
hesap hack hesap değildir tekrar belirteyim. kapanma derdi yok ne güzel işte. dert- tasa yok 1 ay koy idm ye indirsin...
-
tereddütte kaldım yav, milletten paso rapid istemekten utanıyorum :-/
turkcell olursa bi düşüneyim
-
''Konu myblackworldweb tarafından 8 Agustos 2009 (Cumartesi) 03:48 tarihinde açıldı.''
ne bu olm aksakallı dede rüyanda sana rapid mi verdi açtıgın saat ten anlasılan bu :D
ben dun 3 hesap sattım ama cok calısman lazım sana hayırlı işler :D
-
vesselam bunu yazdı:
-----------------------------''Konu myblackworldweb tarafından 8 Agustos 2009 (Cumartesi) 03:48 tarihinde açıldı.''
ne bu olm aksakallı dede rüyanda sana rapid mi verdi açtıgın saat ten anlasılan bu :D
-----------------------------senin sattıkların hack rapid değil mi?
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------
vesselam bunu yazdı:
-----------------------------''Konu myblackworldweb tarafından 8 Agustos 2009 (Cumartesi) 03:48 tarihinde açıldı.''
-----------------------------senin sattıkların hack rapid değil mi?
-----------------------------hayır hack değil kazandıgım punalran actıgım rapidlerdi
bu arada ne halaka neden sordun
-
numaranı pm at :)
-
varsa başka rapid bende alabilirim. Kontör göndeririz.
-
vesselam bunu yazdı:
-----------------------------hocam nette geziyordum tahribatta puanla açılan rapidlerin satıldığını gördüm.
dedim bi de ben açayım.. ak sakallı dede ben oluyorum :D
-
as3programmer bunu yazdı:
-----------------------------
varsa başka rapid bende alabilirim. Kontör göndeririz.
-----------------------------pm yolladım..