Kontor Transferinde Kullanilmak Uzere VODAFONE Öğrenci Hat Alacağım..
-
Daha once bu iş'i yapipta simdi devretmek isteyen arkadaslar varsa gorusebiliriz..Ortalama 300-500 arasi VODAFONE hat alabilirim..
Turkcell ve Avea hat alimlari da olabilir..Ama ozellikle Vodafone gerekli..
Hatlarda aranan sartlar;
- Iptal edilmeme garantisi.(Bu garanti nasil verilir bilmiyorum,bakariz cozumune)
- Hat Aktif olduktan sonra 3 aylik sureyi bitirmis olmasi..
Simdiden tesekkurler..
-
şimdi hacı konu ney? tam olarak onu anlatsan
-
bu konuyu daha önce de sormuştunuz galiba, tavsiyem bayii hattı almanız ama ona da vergi levhası falan istiyorlar galiba
ben size hat alabilirim bizim amcada bayiilik var istemediğiniz kadar hat alabilirsiniz, ister açılmış ister açılmamış
görüşmek istersen pmleşiriz, ama amcamla anca bayramdan sonra irtibata geçebilirim şehir dışına gitti. -
Konu kisaca su..
Isyerinde kontor transferi yapiyorum..Bu transferler icinde hat lazim..Hat arayisim bu yuzden..
Amcanizla gorusur musunuz..? Acik hat normalde yasaktir ama yapacak birsey yok..Zaten istedigim de acik hat..
Zaten 1-2 hafta icinde bulamazsam sıfır hat alacagim yuksek miktarda..Bayilik sorun degil alirim vodafone alt bayiligi..Fakat hatlarin 3 aylik bekleme sureleri can sıkıyor..Bu yuzden acik hat arayisim..
Ilginize tesekkurler..
-
bayiilik alınca sanırsam, 3 aylık hat olmuyor galiba, bayi hattından bahsediyorum, limiti de 2000 kontör galiba ve arttırılabiliyor
bayramdan sonra size cevap yazarım. -
O 2000 limit dediginiz satilan hatlardan gelen primler..O da 1 ay icerisinde 2000..Biz gunde 5000 civari yukluyoruz..O yuzden fazla hat gerekiyor..Arayisimiz o yuzden..